Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek békét hoz a Vénusz a szerelmi életébe

2024. március 11.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szerelmi horoszkóp vénusz 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek békét hoz a Vénusz a szerelmi életébe
© Shutterstock

Néhány csillagjegy nyugalmas napokra számíthat a magánéletét illetően.


A Vénusz a Halak jegyén vonul át, ami azt eredményezi, hogy egy-egy csillagjegy szerelmi életébe egy kifejezetten nyugalmas időszak köszönt be.

Sikerül rendezniük a régóta fennálló konfliktusaikat, vagy éppen lezárnak egy rosszul működő kapcsolatot, amitől megkönnyebbülnek.

Nézd meg, hogy te is ott vagy-e azok között, akik megnyugodhatnak a következő időszakban!

3 csillajegy, aki békés napokra számíthat

Bika

Végre sikerül feldolgoznod a múltban szerzett sérelmeid, amelyek nem hagyták, hogy kiélvezd a jelen örömeit. Mindez a párkapcsolatodra is pozitív hatást gyakorol, a társaddal kipihenhetitek az elmúlt időszak fáradalmait, és még egy külföldi utazás is kilátásba kerülhet. Használd ki ezeket a békés napokat a pihenésre!

Skorpió

Talán sokat vártál a nagy szerelemre, de már ott van melletted. Ne hagyd, hogy a korábbi csalódások miatt érzett fájdalom eltántorítson attól, hogy esélyt adj egy olyan személynek, aki életre szóló társad lehet. Fedezd fel a különbségeket, ne általánosíts, és tölts minél több időt azzal, aki őszintén szeret!

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Bak

Régóta fennálló vitáitok vannak a partnereddel, amelyeket most végre tisztázhattok. Bármennyire is szeretnéd ezt elkerülni, ne tedd, ugyanis most juthattok olyan elhatározásra, amely megalapozza a jövőtöket, vagy épp rádöbbenhettek, hogy külön utakon kell folytatnotok. Bárhogyan is alakul, a változás csak jót hozhat!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves