Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, aki szenvedélyes napokra számíthat március második felében

2024. március 12.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp jupiter szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki szenvedélyes napokra számíthat március második felében
© Shutterstock

Néhány csillagjegy szerelmi élete meglehetősen felpezsdül ebben a hónapban.


A Jupiter és a Hold egymáshoz való viszonya olyan energiákat szabadít fel, amely egy-egy csillagjegy számára komoly izgalmakat tartogat.

A párkapcsolatok kerülnek előtérbe, és ezen belül is a szexualitás áll a figyelem középpontjában. Éppen ezért sokan most élhetik át a legszenvedélyesebb szerelmet, és ez a tavaszi fellendülés majd egész évben kitart.

Nézd meg, hogy te is ott vagy-e köztük!

3 csillagjegy, akinek tökéletesen alakul a szerelmi élete

Ikrek

Végre olyan ember van melletted, akivel egyenrangú partnerek vagytok. Új az élmény, de boldog vagy, hogy ebben a kapcsolatban nem uralkodnak feletted, és neked sem kell irányítanod a másikat. Becsüld meg a jelenlegi társad, és ünnepeljétek meg a tavaszt azzal, hogy csak egymásra figyeltek!

Mérleg

A társaddal teljes mértékig elfogadjátok egymást, és rájöttök, hogy ti egyszerűen egymásnak vagytok teremtve. Szenvedélyes napokban lesz részetek, és hamarosan egy nagy közös tervet is elkezdhettek megvalósítani. Csak azt tartsátok szem előtt, hogy mindketten jól érezzétek magatokat közben!

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Halak

Amikor először találkoztál a partnereddel, azt érezted, ti minden helyzetben ki fogtok tartani egymás mellett. Talán az elmúlt időszakban megingott a hited, de az biztos, hogy a következő hetekben közelebb kerülhettek egymáshoz, mint valaha – ehhez azonban mindkettőtök elszántsága szükséges!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves