Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. március 1.: Az Oroszlánt kellemesen meglepi a párja, a Nyilasra kemény beszélgetések várnak

2024. március 01.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2024. március 1.: Az Oroszlánt kellemesen meglepi a párja, a Nyilasra kemény beszélgetések várnak
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint ma zavar adódhat a csillagjegyek kapcsolataiban. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Mindig lesznek olyanok Kos, akik irigykednek majd rád vagy nem kedvelnek, szóval ne vedd a szívedre, ha ma ilyen emberek kritizálnak téged, és ne is próbáld mindenáron megszerettetni magadat velük, mert nem éri meg. 

Bika

Egy egyszerű módja annak, hogy lásd azt a személyt, akivé válsz Bika, ha körülnézel a hozzád legközelebb állókon. Ahogy a mondás tartja, az öt legközelebbi barátod összessége vagy. Szóval, milyennek látod magad? 

Ikrek

Ha egy dologból túl sok van, az az életed számos területén kihathat. Például, ha túl sokat melózol, az kimeríthet testi és lelki szinten egyaránt, valamint a kapcsolataidat és megtépázhatja. A te életedben miből van túl sok? 

Rák

Néha nem a szándék hiánya az akadály, hanem a tudás hiánya. Ha úgy érzed, elakadtál némelyik kapcsolati problémád megoldásában, ne félj tanácsot kérni, szakértőhöz fordulni, vagy csapj fel egy-két szakkönyvet.  

Oroszlán

Megijeszt az elköteleződés? Valószínűleg nem látod át a teljes képet, mert olyankor nem bezárul, hanem kinyílik a világ. Ha párkapcsolatban élsz, ma különleges élményben lesz részed. 

Szűz

A legnagyobb dolog, amit néha tehetsz magadért, ha nem próbálsz meg mindent egyedül csinálni. A segítségkérés erőre utal, nem gyengeségre. Legyen szó a magánéletedről vagy a kapcsolatodról, hasznos lehet, ha tanácsot kérsz.   

Mérleg

A legszebb és legfenntarthatóbb kapcsolat az, mikor úgy érzed, le szeretnéd tölteni valakivel az életedet, és nem az, ami állandó változást és izgalmat hordoz. Válaszd a biztonságot és a stabilitást. Fontos, hogy olyan embert válassz, aki mellett nincs mitől tartanod. 

Skorpió

A kapcsolatok tele vannak kompromisszumokkal. Előfordulhat, hogy készen állsz és vágysz valamire, amire a partnered egyszerűen nincs felkészülve, legalábbis egyelőre. Ezért fontos lenne, hogy beszéljetek erről és igyekezzetek megérteni egymást. 

Nyilas

A legjobb dolgok közül néhány, amit tehetünk, gyakran a legnehezebb. A Hold a Skorpióban kemény beszélgetésekre invitál, és nem menekülhetsz a problémák elől. Maradj és oldd meg nehézségeket! 

Bak

Mint azt te is tudod, a kapcsolatokban konfliktusok keletkeznek. Az számít, hogyan kezeled őket, amikor megérkeznek. Meglehet, valakinek tényleg igaza van, mikor azt mondja: korábban csúnyán viselkedtél. Ez bárkivel előfordulhat, csak tudni kell felismerni és bocsánatot kérni.

Vízöntő

A Skorpió Hold felveti a kérdést, hogy milyen viselkedések vagy szokások őrölnek fel téged és kapcsolatodat? Néhány egészségtelen viselkedési forma árthat neked, és a kedvesednek. Fontos felmérni ezeket és változtatni rajtuk. 

Halak

A Skorpióban lévő Hold arra hív, hogy szembenézz az érzéseiddel ahelyett, hogy menekülnél előlük vagy elnyomnád őket, kedves Halak. Oka van az érzéseidnek: segítenek jobbá és erősebbé válni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves