Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Pénzhoroszkóp

3 csillagjegy, aki váratlanul pénzhez jut március első felében

2024. február 29.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp pénzhoroszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki váratlanul pénzhez jut március első felében
© Shutterstock

Néhány csillagjegy számára az anyagiak nem fognak gondot okozni.


A bolygóállások március elején kifejezetten kedveznek a pénzügyeknek, így egy-egy csillagjegy életében komoly változások állhatnak be az anyagiak terén.

Egyeseknél ez munkahelyi változásokkal is együtt jár majd, de minden szempontból előnyösebb helyzetbe kerülhetnek.

Nézd meg, hogy te mire számíthatsz a tavasz első heteiben!

3 csillagjegy, aki pénzügyileg szerencsés időszaknak néz elébe

Kos

Az üzleti életben semmi nem állíthat meg. Ha a befektetéseid miatt aggódsz, megnyugodhatsz, ugyanis soha nem látott hasznot hoznak majd. Az ingatlanügyleteknek is kedvez ez az időszak, így ha költözés van kilátásban, akkor most érdemes lesz elfogadnod az ajánlatokat. Nehezen változtatsz a megszokott környezeteden, de hidd el, a változás most a te érdekeid szolgálja.

Rák

Egy váratlan munkahelyi bónusz megadja azt a nyugalmat, hogy ne kelljen aggódnod amiatt, ha hirtelen többletköltségeid merülnek fel. Bár érhet némi bosszúság, de a pluszpénznek köszönhetően könnyedén megoldod a felmerült problémákat. Azért próbálj meg félretenni is, mert később még szükséged lehet a megtakarításaidra, például egy nyári utazáshoz.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Bak

Remekül végzed a munkád, ami a feletteseid figyelmét is felkeltette. Ennek köszönhetően hamarosan előléptetnek, ezzel a pozícióval pedig egy jóval magasabb fizetéssel számolhatsz. Tavasszal anyagi szempontból gondtalanná válik az életed, és bár sokat kell majd dolgoznod, de nyáron lehetőséged lesz pihenni is.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves