Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerencsés bolygóállás

3 csillagjegy, akinek a Szaturnusz váltja valóra az álmait

2024. február 28.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szaturnusz 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek a Szaturnusz váltja valóra az álmait
© Shutterstock

A Szaturnusz pozitív hatást gyakorol néhány csillagjegy életére.


Szerencsés időszaknak néz elébe egy-egy csillagjegy, ugyanis a Szaturnusz és a Merkúr egymást hatását felerősítve pozitív energiákkal vértezik fel őket.

Könnyedén elérhetik a céljaikat, ehhez csak arra van szükség, hogy nyitott szemmel járnanak, és éljenek a lehetőségeikkel. Most még a megvalósíthatatlannak tűnő ötleteik is valóra válhatnak.

Nézd meg, hogy te is ott vagy-e azok között, akik gondtalan napokra számíthatnak!

3 csillagjegy, akinek minden ötlete sikeres lesz

Bika

Szeretsz álmodozni, ami egy nagyon jó tulajdonság, korábban azonban előfordult, hogy a valóságtól kissé elrugaszkodott ötleteid támadtak. Mára azonban rájöttél, hogyan teheted reálisabbá ezeket a terveket. Akár az otthonodat alakítanád át, akár munkahelyváltásban gondolkodsz, az elképzeléseidet most gond nélkül meg tudod valóstani.

Mérleg

Fontos számodra a karriered, és rengeteg energiát áldoztál arra, hogy kiépíts egy jól működő rendszert magad körül. Ha most magasabb pozícióba szeretnél lépni, esetleg a fizetésed aktualizálása a legnagyobb vágyad, akkor nem kell aggódnod: remek az időzítés ahhoz, hogy egyeztess erről a feletteseiddel.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Skorpió

Egyre inkább úgy érzed, hogy a munka és a magánéleted közötti egyensúlyt ismét meg kell teremtened. Bízz magadban, mert jók a megérzéseid, és neked van igazad a vitás helyzetekben. Tarts ki az elképzeléseid mellett, ugyanis hamarosan minden úgy alakul, ahogyan az neked a legjobb lesz hosszú távon.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves