Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. május 9: Az Ikrek gondjai megoldódnak, a Vízöntő pénzügyei pozitívan alakulnak

2024. május 09.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2024. május 9: Az Ikrek gondjai megoldódnak, a Vízöntő pénzügyei pozitívan alakulnak
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint ma elégedettek lehetnek magukkal a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos 

Igazán innovatív a gondolkodásod Kos, ám a környezeted meglehetősen konzervatív. Ne hagyd, hogy visszatartsanak téged, pláne, mikor olyan zseniális ötleteid vannak, amik sok ember hasznára lehetnek.

Bika 

Ma hajlamos vagy félretenni a kötelezettségeidet, mert rátaláltál egy probléma megoldására, ami még kidolgozásra vár. Valóban érdemes több időt szentelned ennek a projektnek, mert ebből te is hasznot húzhatsz, és mások is.

Ikrek 

Hála a kitartásodnak és erőfeszítéseidnek, meg talán egy bizonyos személy támogatásának, végre megoldódhatnak a gondjaid. Igazán azt fogod érezni, hogy fellélegezhetsz, és új fejezet veszi számodra kezdetét.

Rák 

Olyan dolgok kezdenek foglalkoztatni Rák, amik korábban hidegen hagytak. De most talán érintetté váltál és ezért ásod bele jobban magadat egy adott témába, vagy még az is lehet, hogy szeretnél rá megoldást találni.

Oroszlán 

Meglepetésként érhet, hogy képes vagy kezelni bizonyos problémákat vagy személyeket. A mai napon úgy tapasztalod, nincs olyan kihívás, amivel ne tudnál megküzdeni, és olyan megoldásokkal szolgálsz, amikkel mindenki elégedett lehet.

Szűz 

Egy igazán könnyű nap elé nézel Szűz, és nem kell váratlan nehézségektől tartanod. Érdemes ezt a napod arra szánnod, hogy a szeretteiddel átbeszéld a kényes témákat, mivel ma könnyen sikerülhet dűlőre jutnotok.

Mérleg 

A mai napon kifejezetten megbecsülve érzed magad. A munkahelyeden elismerik a tudásodat, az erőfeszítéseidet és a szerelmed is megteheti ugyanezt, ez pedig hatalmas erőt fog adni ahhoz, hogy folytasd, amit eddig.

Skorpió

Tökéletes nap a mai ahhoz, hogy átfésüld a ruhatáradat és megszabadulj mindattól, amire nincs szükséged. Ha pedig belejöttél, jöhet az egész otthonod is. Ezzel egyfajta lelki takarítást is végzel: készen állsz elengedni a régi és beengedni az újat.

Nyilas

A mai nap alkalmas a szakmai vagy a személyes találkozók lebonyolítására. Hatékony kommunikációra számíthatsz és arra, hogy könnyen sikerül megegyezned a résztvevőkkel.

Bak

Nem mindig könnyű elnyerni azt a csodálatot, de ma neked lazán sikerül. A munkahelyeden is elismerésben részesülhetsz, és a magánéletedben is számíthatsz a bókesőre.

Vízöntő

Meglepő fordulatra számíthatsz a pénzügyeidben, Vízöntő. Fizetésemelést kaphatsz, megtérül egy befektetésed vagy más forrásból jutsz egy nem várt összeghez. Amennyiben vállalkozó vagy, most indulhat be igazán az üzleted!

Halak

Vannak, akik hajlamosak hegyeket csinálni a vakondtúrásokból. Valószínűleg úgy érzed, olyan emberek vesznek körül, akik eltúlozzák a problémákat. Te viszont átlátsz a dolgokon és arra is képes vagy Halak, hogy felnyisd mások szemét. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves