Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SZEMÉLYISÉGTESZT

Milyen függönyöd van otthon? Hihetetlen dolgot árul el a személyiségedről

2024. május 03.

1 perc olvasás

ELLE

nappali függöny teszt személyiség
Milyen függönyöd van otthon? Hihetetlen dolgot árul el a személyiségedről
© Shutterstock

Gondoltad volna, hogy a függönyöd rengeteg dolgot elárul rólad? 


A függöny kiválasztása árulkodó dolog, sok mindent le lehet szűrni belőle valakiről. Lássuk, melyik függöny pontosan mit jelent. 

Ha nincs függönyöd

Exhibicionista és nonkonformista vagy! Akár azért csinálod, mert élvezed a kilátást, akár azért, mert különc próbálsz lenni, ez nagyon bátor válallás. Ha viszont nincs időd rá, akkor rossz fényt vethet rád, hogy ezt nem priorizálod, ilyenkor kérj meg egy céget, hogy állítsanak neked össze egy listát.

Amit más felszerelt

Könnyed vagy, neked minden jó úgy, ahogy van. Nem akarsz beleszólni a dolgokba, és nem is szeretnél semmire ráfeszülni. Általában a legegyszerűbb, legkézenfekvőbb, legolcsóbb megoldásokat keresed, és elégedetté tesz, ha ezzel élhetsz. 

Újrahasznosítás

Vannak, akik régi anyagokból készítenek függönyt, vagy éppen más használt darabját használja fel újra. Bárhogy is legyen, nagyon átgondolt ember vagy, akinek fontos a közösség, és hogy gondolj másokra is. Az empátiádat rengetegen értékelik. 

A szobához passzoló

Remek stílusérzéked van, nagyon szereted, amikor összhang uralkodik a környezetedben. Ez az egység szebbé teszi a mindennapjaidat. Ezt a harmóniát és átgondoltságot keresed a mindennapjaidban is, ez a napirendedre is jellemző. Ez pedig azt eredményezi, hogy rendkívül produktív vagy.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves