Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2024. május 15: A Rákra emlékezetes találkozás vár, a Halak szerelmi élete új irányt vehet

2024. május 15.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus szerda
Napi horoszkóp, 2024. május 15: A Rákra emlékezetes találkozás vár, a Halak szerelmi élete új irányt vehet
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint ez egy kifejezetten tanulságos nap lehet a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos 

Pályaváltáson gondolkodsz, Kos, vagy hogy elutazz világ másik felére? A közelmúltban a munkahelyeden átélt apró incidensek sorozata valószínűleg meglepő dolgokra késztethet.

Bika 

Valószínűleg ma kissé irritálónak fogod találni az embereket körülötted, Bika. Olyan, mintha semmi sem lenne elég jó nekik, és senki sem tudja pontosan, mit akar. Viszont arra kérhetnek téged, hogy tégy rendet a káoszban.

Ikrek

Már korán reggel érezni fogod a baljós hangulatot, kedves Ikrek. Sajnos félreértésekre és konfliktusokra számíthatsz a nap folyamán. Ha pedig már így alakul, használd ezt a napot arra, hogy beszélj arról, ami igazán zavar!

Rák 

Emlékezetes találkozás vár rád. Eleinte óvatos, és kissé ellenséges leszel azzal, akit ma megismersz, Rák. Aztán hirtelen rájössz, hogy ez a személy különleges, érdekes, és pont jókor lépett az életedbe.

Oroszlán 

Minden eddiginél jobban fogod érezni: itt az ideje kezedbe venni a dolgokat, és megteremteni a vágyott jövőt, Oroszlán. Eleged van abból, hogy a reményből élj, és holnapra halaszd boldogságodat.

Szűz 

Ez egy ideális nap arra, hogy egyszer és mindenkorra megválaszold azokat a kérdéseket, amik az elmúlt hetekben foglalkoztattak. Ha jelenleg nem kielégítő kapcsolatban élsz, ne félj magad mögött hagyni.

Mérleg 

Régóta habozol kilépni a reflektorfénybe, ám nincs több kifogás! Készen állsz vagy sem, eljött az idő. Meg kell mutatnod magadat és a tehetségedet a munkahelyeden vagy akár az egész világnak a közösségi oldalak segítségével.

Skorpió

Az elmúlt néhány hét lehetővé tette számodra, hogy egy kicsit tisztábban láss a hivatásoddal kapcsolatban. Még az is lehet, hogy azt érzed: tudod, mi a sorsod. Éppen ezért ma új fejezet veheti kezdetét az életedben.

Nyilas

Az elmúlt hetek sikerek és kudarcok keveréke volt, de összességében sokat fejlődtél és tanultál. A legjobb pedig az, hogy a mai napon ezt mások is elismerik és nagyon jót fog tenni az önbizalmadnak.

Bak

Soha nem túl kellemes megkérdőjelezni a képességeidet. Használd ki a mai bolygókonfiguráció által generált energiát, hogy befelé nézz, és megtaláld az egyes hibáid forrását. Az biztos, hogy ez nem könnyű gyakorlat, de jót fog tenni!

Vízöntő

A befelé fordulás időszaka, ami néhány hete kezdődött számodra, most véget ért, Vízöntő. Ez azt jelenti, hogy vissza kell térned a való világba! Ki kell próbálnod, hogyan működik az „új és továbbfejlesztett" verziód.

Halak

Ha sérelmeid vannak a szerelmi életeddel kapcsolatban, Halak, akkor ez a nap tökéletes ahhoz, hogy szóvá tedd őket. Csak ügyelj arra, hogy ne légy túl szigorú! Amennyiben erre odafigyelsz, ma új irányt vehet a kapcsolatod.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves