Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

eHoroszkóp

3 csillagjegy, aki még májusban hatalmas meglepetésben részesül

2024. május 13.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki még májusban hatalmas meglepetésben részesül
© Shutterstock

3 csillagjegy izgalmas időszakra számíthat.


A horoszkóp legújabb üzenete szerint 3 csillagjegy még májusban hatalmas meglepetésben részesül. Ha kíváncsi vagy rá, hogy te is a szerencsések között vagy-e, akkor görgess lejjebb, és minden kiderül. Az asztrológia szerint unatkozni nem fogunk.

Kos

Már egyébként is izgalmas időszakot élsz meg a karriered szempontjából, de ez csak fokozodni fog az elkövetkezendő hetekben. Egy olyan nagy lehetőséget kapsz, ami által rengeteg teendőd lesz, de élvezni fogod a zsongást körülötted. Mellette pedig a szakmai sikerek és a fizetésemelés sem fog elmaradni. 

Rák

A szerelmi életdet illetően sok fontos pillanat vár rád májusban. A szinglik életébe betoppan az új szerelem, és egy unalmas percük sem lesz. A párkapcsolatban élőket pedig meglepheti a partnerük, és bizony a szintlépés sem fog elmaradni. A romantikáé lesz a főszerep ezekben a hetekben.

Nyilas

Pörgős időszak vár rád. A barátaid biztosan meg fognak lepni olyan programokkal, amelyek segítenek abban, hogy egy kicsit ellazulj, hiszen mostanában rengeteget dolgoztál. Egy váratlan találkozás azonban az egész életed teljesen felforgathatja. Ne félj az ismeretlentől, remek dolgok várnak rád. 

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves