Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek a Jupiter hoz sorsfordító találkozást a héten

2024. május 14.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp jupiter szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek a Jupiter hoz sorsfordító találkozást a héten
© Shutterstock

Néhány csillagjegy nagy meglepetésekre számíthat a napokban.


A Hold és a Jupiter állásának köszönhetően egy-egy csillagjegy életében jelentős változások állhatnak be, elsősorban szerelmi téren.

Akik az elmúlt hónapokban magányosnak érezték magukat, most megtalálhatják a társukat, de a régóta fennálló kapcsolatok is fordulóponthoz érkeznek.

Nézd meg, te is ott vagy-e az érintettek között!

3 csillagjegy, aki fontos személlyel találkozik május közepén

Ikrek

Pontosan tisztában vagy azzal, hogy az életed alakulását elsősorban te befolyásolhatod. Neked kell elérned a pozitív változásokat, és most olyan időszakhoz érkezett a szerelmi életed, hogy be kell avatkoznod, ha szeretnéd megmenteni a párkapcsolatodat. Talán egy rég nem látott barát döbbent rá, hogy eddig rossz úton jártál…

Nyilas

Néha talán túl keménynek tűnsz, de valójában képtelen vagy szeretet nélkül élni. Ha már régóta vágysz egy igazi társra, most minden esélyed megvan arra, hogy végre találkozz vele. Legyél nyitott, próbálj ki újdonságokat és gyűjts élményeket ebben a hónapban! Ha elengeded a félelmeidet, a külvilág is máshogy tekint majd rád.

horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Vízöntő

Szinte soha nem hallgatsz senkire, ha valaki megpróbál tanácsot adni az életeddel kapcsolatban. Ennek van előnye is, de ha sokan mondják ugyanazt, érdemes elgondolkodnod rajta. Előfordulhat, hogy jelen van valaki az életedben, akire eddig nem fordítottál elég figyelmet, ám ez most megváltozhat, és felfedezheted, hogy mennyire különleges személy valójában.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves