Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. szeptember 8.: Az Oroszlánt ma sokan irigylik, a Mérleg a mennyországban érzi magát

2023. szeptember 08.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. szeptember 8.: Az Oroszlánt ma sokan irigylik, a Mérleg a mennyországban érzi magát
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint segítséget kapnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Jó az álmaidról beszélni, és néha annyira elragad a hév, hogy minden mást elfelejtesz. Csodás dolog hinni bennük, de úgy érzed, hatalmas erőfeszítés lenne véghezvinni őket, főleg, ha azt érzed: előbb meg kell szabadulnod egy akadályozó tényezőtől. Pedig ez lenne az első lépés!

Bika

Szeretsz másokon segíteni, és amikor úgy érzed, hogy valakinek szüksége van rá, akkor az elsők között nyúlsz a zsebedbe, vagy nyújtasz segítő kezet. Ma azonban elbizonytalanodhatsz azzal kapcsolatban, miért akarsz egyáltalán segíteni.

Ikrek

Nem lesz könnyű, mert ma rendkívül álmodozó hangulatban vagy, de mégis két lábban kellene a földön állnod. Komoly kellemetlenség érhet, ha elmenekülsz egy bizonyos probléma elől.

Rák

Nagyon érzékenynek, sebezhetőnek érzed magadat, Rák. Szeretnél visszamenekülni a biztonságot jelentő múltba, akár az exedhez, de nem az a cél, hogy hátrafelé haladj, hanem az, hogy előre tarts!

Oroszlán

Oszd meg szenvedélyedet másokkal, kedves Oroszlán. Soha nem tudhatod, hová vezet egy ilyen beszélgetés. De az biztos, hogy a környezeted csodál téged, felnéznek rád, néhány irigyelnek is, ami nemcsak boldoggá tesz, hanem az önbecsülésedet is növeli.

Szűz

Nem vagy hozzászokva, így meglepő érzés lehet, amikor más akar neked segíteni vagy egyszerűen adni. Bárki is legyen az, aki ma ezt a gesztust teszi, fogadd el, mert szükséged van rá. Ne feledd, az egyensúly érdekében tudni kell kapni is, nemcsak adni.

Mérleg

Olyan, mintha megnyílna előtted a mennyország. Hirtelen meglelheted a békédet és a boldogságodat. Nyiss ajtót a spiritualitás, az univerzum előtt, és hihetetlen élményekben lehet részed.

Skorpió

Ma titkok láthatnak napvilágot, és nagyon dühítőnek találhatod őket. Ez egy olyan nap, amikor ki kell adnod magadból az érzéseidet, ugyanakkor nyitottnak kell lenni, és meglátni, hová vezet az univerzum.

Nyilas

Egy ideje nagyon odafigyelsz az egészségedre, és minden nap egyre jobb döntéseket hozol, miközben javul az önmagaddal való kapcsolatod. Kezdesz igazán önazonos lenni, és egyre kevésbé hagyod, hogy mások befolyásoljanak téged.

Bak

Beszélj a vágyaidról, kedves Bak. Nemcsak azért, hogy tudatosabban haladhass a céljaid felé, hanem azért is, mert nem tudhatod, mely barátod lesz a segítségedre, minimum azzal, hogy értékes tanácsot ad.

Vízöntő

Olyan dolgokkal kellene foglalkoznod, amik igazán boldoggá tesznek, Vízöntő. Engedd el azokat, amiknek nincs értelme. Így végre beereszthetnéd az új lehetőséget, és azt, amit a csillagok szánnak neked.

Halak

Te akarsz irányítani, és a saját főnököd szeretnél lenni. Valószínűleg fontolóra veszed, hogy munkahelyet váltasz vagy vállalkozó leszel. Jelenleg azt érzed, korlátok között vagy, és ebből szeretnél kiszabadulni.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves