Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. szeptember 21.: A Ráknak bekavarnak az irigyei, a Skorpiót cserbenhagyják a barátai

2023. szeptember 21.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. szeptember 21.: A Ráknak bekavarnak az irigyei, a Skorpiót cserbenhagyják a barátai
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A csütörtöki horoszkóp szerint összetűzések várhatók és rezegni kezd a léc néhány baráti kapcsolat alatt. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Vigyázz Kos, mert ma könnyen elszabadulhatnak az indulataid. Kétségkívül keményen kell dolgoznod azért, hogy megőrizd az önuralmadat, de megéri, mert máskülönben olyat mondhatsz vagy tehetsz, amit később megbánhatsz.

Bika

Megvan benned a lendület és az elszántság, hogy valóra váltsd az álmaidat. Nemcsak a környezetedet, hanem saját magadat is megleped, mi mindenre vagy képes a céljaid eléréséért. Már egy nap alatt jelentős eredményeket érhetsz el.

Ikrek

Ne légy túl kemény magaddal szemben, mert előfordulhat, hogy a kitűzött céljaid nem olyan formában valósulnak meg, mint szeretnéd. A kudarcokból jól lehet tanulni, hiszen láthatod, mi okozta a megbotlást, és így helyrehozhatod a hibádat.

Rák

Érdemes vigyázni, mert ez a mások által okozott problémák időszaka, Rák. Úgy tűnik, egyeseket zavarja, hogy mennyire boldog vagy, esetleg sikeres, és megpróbálnak valamilyen drámát kirobbantani a kapcsolataidban.

Oroszlán

Úgy érzed, hogy mások nem adnak annyit, mint te nekik. Túl sokat adtál a környezetednek, és mikor szükséged lenne rá: nem viszonozzák a szívességeket, kedvességeket. Ennek fényében ma át is gondolod a kapcsolataid sorsát.

Szűz

Ma egy kissé érzékeny és sértődékeny vagy. Nem kell sok ahhoz, hogy felhúzd magad és ok nélküli vitákba keveredj. Nem gondolnád, de ezzel nagyon sokat ártasz a kapcsolataidnak.

Mérleg

Szeretnél ma inkább egyedül lenni, kedves Mérleg. Kicsit soknak érezheted a környezetedet. Valószínűleg az is beteszi nálad a kaput, hogy egyre inkább azt érzed: sokan csak kihasználnak téged, ezért a mai napon fontos döntéseket hozhatsz.

Skorpió

A mai nap feszültséget hoz a baráti kapcsolataiban, és azon tűnődhetsz, hogy kinek van szüksége ellenségre ilyen barátok mellett. Azok az emberek, akikben megbízol, vagy fontosak neked, ma cserbenhagyhatnak.

Nyilas

Készen állsz arra Nyilas, hogy valami nagy dolog történjen az életedben. Tele vagy ötletekkel, és meg akarod valósítani az elképzeléseidet. De légy óvatos, mert néhány rejtett ellenséged megnehezítheti a dolgodat.

Bak

A jó szándékú barátaid azon tűnődnek, miért nem vagy elégedett a dolgaiddal, és megpróbálhatnak meggyőzni arról, hogy ne legyél túlzottan ambiciózus. De ne feledd: neked azt kell tenned, ami a legjobb számodra.

Vízöntő

A munkahelyeden összetűzésbe kerülhetsz néhány emberrel, Vízöntő. A legjobb lenne, ha inkább elkerülnéd, mert annyira elönthet a méreg, hogy dolgokat mondhatsz, amiket később megbánhatsz.

Halak

A következő néhány nap anyagilag megterhelő lehet számodra, különösen, ha nem vigyázol az impulzusvásárlásokkal vagy figyelmetlen vagy. Olyan váratlan kiadás adódhat, ami keresztülhúzhatja néhány a hónappal kapcsolatos tervedet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves