Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. szeptember 20.: A Kost ki akarják fúrni a munkahelyéről, a Szűz megkapja, amire vágyik

2023. szeptember 20.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. szeptember 20.: A Kost ki akarják fúrni a munkahelyéről, a Szűz megkapja, amire vágyik
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A szerdai horoszkóp szerint fontos elhatározásra jutnak a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Egy olyan ember biztos van a környezetedben, aki megpróbál kiszúrni veled a munkahelyeden, és kifejezetten fúr téged. Abból, ahogy ma viselkednek, megállapíthatod, ki az igaz barát és ki nem az.

Bika

Ez egy nagyszerű nap arra, hogy valóban az legyél, aki lenni szeretnél. Már tudod, milyen fontos lépéseket kell megtenned, és a tétovázás, amit eddig éreztél, hirtelen eltűnik. Gyerünk Kos, vállald fel bátran önmagadat!

Ikrek

Van valaki az életedben, aki tükröt mutat neked. Ha nem menekülsz el előle, akkor rengeteget tanulhatsz ennek a kapcsolatnak segítségével, és a köteléketek is szorosabbá válhat.

Rák

Vannak esetek, amikor el kell döntened, mennyit vagy hajlandó tenni a vágyaidért. Az álmaid előtted vannak, és ha valóban azt akarod, hogy megvalósuljanak, akkor már csak rajtad múlik a siker.

Oroszlán

Úgy érzed, mindegy mennyire igyekszel, mások nem veszik észre az erőfeszítéseidet, vagy nem hajlandók megfogadni a tanácsodat. Ne kenődj el emiatt, gondolj arra, hogy te mindent megtettél, amit tudtál, és nem rajtad múlt a siker.

Szűz

Néha valóban kérned kell, hogy megkapd azt, amit szeretnél. Vagyis, ha előléptetésre vágysz, esetleg arra, hogy a partnereddel komoly forduljanak a dolgok köztetek, akkor tudod mi a dolgod: kérj.

Mérleg

A szerelem gyorsan és hirtelen tud jönni, kedves Mérleg. Ma megismerkedhetsz az új kedveseddel, párban élőként pedig azt tapasztalhatod, hogy a szerelmed még nem hajlandó komolyra fordítani a dolgokat köztetek. A kérdés az: vársz rá vagy továbblépsz?

Skorpió

Valakinek kezdeményeznie kell, és ez akár te is lehetsz. Készen állsz arra, hogy a dolgokat a kívánt irányba tereld, de valószínűleg a partnered nem segít benne. Egy időre érdemes lehet a kezedbe venni az irányítást, méghozzá egyedül.

Nyilas

Vannak olyan esetek, amikor az unalom egy szikrányi képzelőerőt ébreszthet, és valami varázslatos lépésre késztethet. Lehet, hogy spontán kirándulás teszel, vagy kedved támad kipróbálni valami új dolgot.

Bak

Egyikőtök vezető szerepet szeretne vállalni a párkapcsolatban, és ez összességében problémákat okozhat. Egy kapcsolat két egyenrangú fél viszonya, de előfordulhat, hogy az egyik személy manipulálni akarja a másikat.

Vízöntő

Mondd ki, amit érzel Vízöntő. Valószínűleg rövid beszélgetés lesz, de legalább elmondhatod, hogy már nem nyomja a szívedet. Ezzel csak jót tehetsz magaddal, ezért ne nyomd el tovább az érzéseidet.

Halak

Ma hajlamos vagy rengeteg pénzt költeni a kedvesedre, de légy óvatos, mivel ez hosszú távon sok veszteséget okozhat. Győződj meg arról, hogy nem próbálod megvásárolni a szerelmét, mert azzal egyikőtöknek sem teszel jót.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves