Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Asztrológia

3 csillagjegy, aki toxikus barát

2023. szeptember 05.

2 perc olvasás

ELLE

barátság csillagjegy toxikus zodiákus
 3 csillagjegy, aki toxikus barát
© Shutterstock

Ez a 3 csillagjegy nem mindig a legjobb barát. 


Neked volt már toxikus barátod? Most mutatjuk, hogy a horoszkóp szerint, melyik az a 3 csillagjegy, akik a leginkább hajlamosak arra, hogy toxikusak legyenek. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy mindenképpen mérgező barátokká válnak, de vannak bizonyos tulajdonságaik, amik megnehezíthetik a dolgokat. 

Vízöntő

A Vízöntők nagyon sokszor tűnnek hidegnek és érzelemmentesnek, és nem hagyják, hogy sebezhetővé váljanak bárki előtt. Nagyon nehéz kinyílniuk mások előtt, és általában nem is sikerül nekik, ezért sokszor azt az érzést keltik, hogy nem lehet bennük megbízni. Ők szintén nem bíznak, ezért nagyon nehéz olyan barátságot kialakítani velük, ahol nem érezzük azt, hogy bizonyítanunk kell nekik. Ritkán hajlandóak a kompromisszumra, és nem szeretik mások vágyait figyelembe venni.

Kos

A Kos csillagjegy szülöttjei a heves indulataik miatt nem egyszerűek, és a legapróbb dolgokon is képesek idegesek lenni. Nehéz velük barátkozni, ha olyan érzést keltenek az emberben, mintha tojáshéjon kellene sétálnunk, valamint nehéz kifejezni magunkat mellettük. A Kos mellett sokszor kényelmetlenül érzik magukat mások, hogy a véleményüket megosszák, valamint a türelmetlenségük miatt önzőnek tűnhetnek. Elvárják a barátaiktól, hogy mindent feladjanak, hogy segítsenek nekik.

Ikrek

Az Ikrekre valóban jellemező, hogy kétarcúak. Ez azonban megnehezíti, hogy mások megbízzanak bennük, és sokszor megbízhatatlannak tűnnek azért is, mert nem tudnak alkalmazkodni másokhoz. Az Ikrek sokszor kodependesnek lehetnek, ami sosem egészséges, de a barátságaikban is rendkívül ragaszkodóak. Nehezen lépnek túl rajta, ha egy barátjuk nem segít nekik vagy éppen lemondja a programokat. Az ilyen mérgező tulajdonságok miatt nehéz, hogy őszinte barátságok alakuljanak ki. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves