Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. szeptember 1.: A Kosnak szerencsét hoz egy rokona, a Skorpiónak két férfi közül kell választania

2023. szeptember 01.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. szeptember 1.: A Kosnak szerencsét hoz egy rokona, a Skorpiónak két férfi közül kell választania
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint a Halak telihold meghozza a kívánt változásokat a csillagjegyeknek. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

A mai Hold szerencsét hoz számodra egy olyan személyen keresztül, akihez közel állsz, és az ő ajándéka segít abban, hogy szabadon csinálhass valamit, amit szeretnél. Talán egy családtag segít beindítani a vállalkozásodat vagy befizet egy képzésre.

Bika

Szeretsz új emberekkel találkozni, de elengedhetetlen, hogy a legtöbbet hozd ki az idődből. A mai Hold segít fontos döntéseket hozni a társasági életeddel kapcsolatban: elengedni dolgokat, és helyet adni másoknak.

Ikrek

Készen állsz a változásra, Ikrek, és ma a Hold segít a helyes irányba lépni. A munkahelyi körülményeid, valamint a munkatársakkal fennálló konfliktusok miatt mostanában boldogtalannak érzed magad, és úgy érzed: ideje kilépni ebből a helyzetből.

Rák

Éleslátó vagy, Rák, és szívesen tanulsz magadról a másokkal szerzett tapasztalatokon keresztül. A mai Hold segít új szemmel nézni a világot, és amit felfedezel, az egész nézőpontodat mély szinten megváltoztathatja.

Oroszlán

A mai Hold a Halak jegyében életed két területére fel a figyelmedet: spiritualitásra és a rejtett ellenségekre. Az egyikben el kellene merülnöd, a másik esetén meg kellene tudnod, ki táplál iránt negatív érzéseket.

Szűz

A mai nap keserédes lehet számodra. Megbékélhetsz azzal, hogy a házasságodnak vége és válásra kerül sor, vagy talán úgy döntesz: elmentek együtt tanácsadásra. Ez a nap mindenképpen a gyógyulás útjára fog terelni téged.

Mérleg

Szembe kell nézned azzal: túlvállaltad magad. Ha már fuldokolsz a teendők, a terhek súlya alatt, állíts fontossági sorrendet, és amellett, hogy csak egy dologra koncentrálsz, engedd el a kevésbé fontos dolgokat.

Skorpió

Valószínűleg ma jutsz el arra a pontra, hogy választanod kell két férfi közül. Meglehet, van két potenciális jelölted, de talán párban élőként akadt valaki, akinek helyet adtál a szívedben. Egy biztos: egyikük lehet a lelki társad.

Nyilas

Szereted a családot, de a nap végén az is jól esne, ha jutna magadra egy kis időd. Pontosan erre lenne szükséged, és valószínűleg érezni is fogod, hogy az öngondoskodás mennyire létfontosságú a mentális és érzelmi jóléted szempontjából.

Bak

Ha szerződést írsz alá vagy megállapodást kötsz, ellenőrizd az apró betűs részt, tegyél fel kérdéseket, és ha időre van szükséged, hogy meggondold a dolgot, akkor ne habozz  kérni. Lehetőség szerint ma semmit se kapkodj el.

Vízöntő

A mai Halak Hold aktiválja a pénzügyi szektorodat. Rábukkanhatsz néhány dologra, ami csak viszi a pénzedet, és ha ezeken változtatsz, jelentősen javíthatsz a helyzeteden. Másrészről új bevételi forrásra is lelhetsz.

Halak

Itt az ideje, hogy újrafogalmazd az életedet. A mostani teliholdnak az energiája hat szilárd hónapig kitart, tehát ha jelentős döntést kell meghoznod a jövőd javítása érdekében, akkor kezdj el összpontosítani mindarra, amin változtatni szeretnél.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves