Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akit előléptetnek a munkahelyén szeptemberben

2023. augusztus 30.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akit előléptetnek a munkahelyén szeptemberben
© Shutterstock

3 csillagjegyre fontos dolgok várnak a karrierjük szempontjából.


A horoszkóp szerint 3 csillajegy hamarosan hatalmas előrelépésre számíhat a karrierjükben. Az asztrológia azt mondja, hogy bizony előléptetések várnak a szerencsésekre. Kíváncsi vagy, hogy a te csillagjegyed is ott van-e a listában? Nos, görgess lejjebb és kiderül! 

Kos

A felettese alig várja, hogy megoszthassa majd veled a nagy hírt, hiszen már hónapok óta érezte, hogy ideje neked egy jóval komolyabb pozíciót adni. A jó hír, hogy mostantól olyan feladatokat láthatsz el, amik kihívást fognak rejteni, és megmutathatod még inkább, hogy mire vagy képes. Természetesen anyagi szempontból is sokkal jobban fogsz állni.

Oroszlán

Váratlanul fog érni az új lehetőség, de ne habozz elfogadni, mert a főnökeid szerint te vagy a tökéletes választás. Megmutattad, hogy mennyire kitartó tudsz lenni, és pontosan erre van szükségük, hogy a munka még gördülékenyebb legyen. Meglátod, hogy a kollégáid is veled együtt fognak örülni a sikernek! 

Szűz

Régóta vágytál már egy komolyabb pozícióra, és nem akarod majd elhinni, hogy mindez mennyi plusz juttatással jár. A feletteseid elégedettek veled, de számíts arra, hogy most még kétszer olyan nagy erőbedobással kell dolgoznod, ugyanis a munka jóval nehezebb lesz. Kitartást! 

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves