Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HALAK TELIHOLD

4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Halak telihold

2023. augusztus 31.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria Halak telihold 4 csillagjegy
4 csillagjegy, akinek sorsfordító változásokat hoz a Halak telihold
© Shutterstock

Az erőteljes kozmikus energiák hatására négy csillagjegy élete 180 fokos fordulatot vehet.


Az augusztus 31-ei Halak telihold a felszínre hozza az elfojtott vágyakat, és érzelmeket, egyúttal arra készteti az embert, hogy kövesse az ösztöneit, valósítsa meg a terveit, és merjen változtatni. A horoszkóp szerint ez a 4 csillagjegy készülhet arra, hogy egy csapásra megváltozik az életük:

Bika

Rég nem foglalkoztál egy bizonyos hobbiddal, képességeddel? Váratlanul újra előtérbe kerülhet, kedves Bika, és újra szenvedélyesen belemerülsz. De az is lehet, hogy egy teljesen új tehetséged mutatkozik meg. Mindkét esetben azt fogod érezni: ez az, amivel igazán foglalkozni szeretnél, sőt, talán küldetéstudat is ébredhet benned. Mindenesetre fontolóra veszed, hogyan foglalkozhatnál vele főállásban.

Ikrek

Ez a telihold a hírnév, tekintély és karrier 10. házában ér utol téged Ikrek, ami azt jelenti: valami óriási dolog van készülőben. Könnyen lehet, hogy felajánlják álmaid munkáját, esetleg te magad valósítod meg a vágyadat. Ha művész vagy, netán tartalomgyártó, még akár hírnévre, sőt, támogatókra is szert tehetsz. Olyanok is lesznek, akik a munkahelyükön visznek véghez egy nagy dolgot, és ez hatással lesz az életükre.

Rák

Már egy ideje érzed: valami készülődik és ez most be is következhet. Egy esemény vagy felismerés hatására úgy dönthetsz, elmerülsz a spiritualitásban, és teljesen megváltoztatod az életmódodat. Ám az is előfordulhat, hogy külföldön kezdesz új életet vagy legalábbis hosszabb időre elutazol, hogy megtaláld önmagadat és az életcélodat. Életre szóló kaland vár rád!

Halak

A telihold megvilágítja a jelenlegi álmaidat és törekvéseidet az identitásoddal kapcsolatban. Jelentős felismerések várnak rád, Halak, mert most rájöhetsz, mit kell tenned az álmod megvalósításához, vagy hogy olyan életet élj, amilyet mindig is szerettél volna. Onnantól kezdve azt fogod érezni, semmi sem lehetetlen számodra, és megjön az erő a legmerészebb elképzeléseid valóra váltásához is.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves