Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. október 9.: A Rák szívét megdobogtatja egy fiatal férfi, a Vízöntő tízszeresen kapja vissza azt, amit ad

2023. október 09.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. október 9.: A Rák szívét megdobogtatja egy fiatal férfi, a Vízöntő tízszeresen kapja vissza azt, amit ad
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint valami új közelít a csillagjegyek felé. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Ma nehezdre esik kifejezni magadat szóban, de még írásban is, és ez frusztráló lehet. Ne idegeskedj. A legjobb, ha csökkented a kommunikációt a külvilággal és inkább a belső monológodra figyelsz.

Bika

Amúgy is makacs természet vagy, Bika, de ma pláne igaz az, hogy ha a fejedbe veszel valamit, azt mindenáron meg kell valósítanod. Pedig a mai napon nem túl bölcs dolog a kapkodás, és a meggondolatlan cselekvés.

Ikrek

Mondhatni megtérül a befektetésed a szerelmi életedben. Az energia és a sok erőfeszítés, amit tettél a kapcsolatod működéséért, vagy hogy összejöjj a kiszemelteddel, most végre kifizetődik.

Rák

Talán új kolléga érkezik a munkahelyedre vagy új szomszédod lesz, de megismerkedhetsz egy nálad jóval fiatalabb férfival, aki azonnal megérinti a szívedet. Ne küzdj ellene, inkább nézd meg, mi sül ki belőle!

Oroszlán

Tudd, mibe kevered magad, ha szerelemről van szó. Olyan lehetsz, mint egy lepke, ami meg akarja vizsgálni a gyönyörű pókhálót. Nagy a kísértés, hogy hozzáérj a selymes szálakhoz, de ha egyszer megteszed, akkor beleragadsz. Talán örökre.

Szűz

Még mindig fájhat a szíved a téged ért szerencsétlenségek miatt, kedves Szűz. Folyamatosan a múltra gondolni valóságos kínzás. Ne tedd ezt magaddal. Ideje előre lépni. A szíved alig várja, hogy valami újat éljen át.

Mérleg

Tele vagy örömmel és jókedvvel ma, Mérleg! A szerelem hatalmas hulláma közeledik feléd. Drámai változásokon mehet át a párkapcsolatod. Ha pedig egyedülálló vagy, készülj, mert a mai napon valaki elemi erővel söpörhet le a lábadról.

Skorpió

Ahelyett, hogy egy régi, elavult dologgal küzdenél, miért ne vágnál bele valami újba? Ha nem vagy hajlandó lemondani egy kudarcra ítélt projektről, hosszú, fáradtságos és frusztráló út áll előtted.

Nyilas

Sokat jelent az számodra, hogy ma felkérnek egy projekt elvégzésére, vagy megbíznak egy buli, összejövetel megszervezésére. Pont egy ilyen feladatra van szükség ahhoz, hogy helyrebillenjen az önbizalmad.

Bak

Sajnos a súrlódás elkerülhetetlen. Feltehetően valamiféle hatalmi harcba sikerül belefolynod a munkahelyeden, de a legnagyobb kihívás az érzelmeid kontrollálása lehet, hogy ne mondj olyat, amit később megbánhatsz.

Vízöntő

Az egyedülállók mágneses erővel vonzzák a férfiakat, és ma egy igazán különleges emberrel ismerkedhetnek meg. Amit pedig a párban élők adnak a kedvesüknek, azt utána tízszeresen kapják vissza.

Halak

Rengeteg átalakító energia van a levegőben, amivel te is élhetsz, Halak. Használd a mai nap erőteljes energiáját, hogy magad mögött hagyj egy rossz szokást, és valódi változást hozz az életedben.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves