Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akire élete legszebb időszaka vár októberben

2023. október 08.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp október 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire élete legszebb időszaka vár októberben
© Shutterstock

3 csillagjegy számára remek hetek jönnek októberben.


A horoszkóp szerint októberben 3 csillagjegy számára életük egyik legszebb időszaka jön el. Az biztos, hogy boldogságban és jó hírekben nem fognak hiányt szenvedni. Kíváncsi vagy, hogy a te csillagjegyed is a szerencsések között van-e? Görgess le és megtudod! 

Rák 

Nagy változások állnak be a mindennapjaidban. Sokkal nyitottabb leszel, és ennek köszönhetően új barátokra is szert tehetsz, akiktől nagyon sokat fogsz tanulni a jövőben. A szerelmi életedben pedig szintén remek időszak következik, tényleg azt fogod érezni, hogy sosem voltál még ilyen boldog.

Mérleg

Úgy érzed, hogy végre minden egyensúlyba kerül, és olyan dolgok is megoldódnak, amik már régóta nyomasztottak téged. A jó hír, hogy a párod és a családod maximálisan támogatnak mindenben, valamint hamarosan egy fontos karrierlehetőséget is kaphatsz, amit kár lenne kihagyni. 

Bak

Nem lesz olyan dolog, ami most ne sikerülne neked. A munkahelyeden hamarosan előléptetésre és fizetésemelésre számíthatsz, de külön öröm lesz, hogy a feletteseid elismerik a kemény munkát, amit minden egyes nap beleteszel a projektekbe. A párod pedig hamarosan egy olyan ötlettel áll elő, ami mindent megváltoztat pozitív irányban. 

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves