Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Erre a 3 csillagjegyre jövő héten nagy változások várnak

2023. október 07.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp
Erre a 3 csillagjegyre jövő héten nagy változások várnak
© Shutterstock

3 csillagjegynek fel kell készülnie a változásokra, ám azok pozitívak lesznek. 


3 csillagjegyre sorsdöntő események várnak: a következő hetekben rengeteg pozitív dolog történik majd velük. 

Oroszlán

A következő hetekben úgy látod, hogy a körülötted élők élete szétesik, veled mégis kegyes az élet. Rád ez egyáltalán nem igaz, te olyan eredményeket érsz el, amiről álmodni sem mertél volna. Éppen ezért, zárd ki a külvilágot, csak magaddal foglalkozz, és dolgoz a céljaid elérésével. Ne másokkal törődj, most nem viheti el az energiádat mások dolga. Koncentrálj magadra, és hozd ki a legtöbbet a következő időszakból. Engedd el a gyors, és egyszerű megoldásokat, mert azok nem tartanak ki hosszútávon. Itt az ideje, hogy sokkal több energiát fektess a céljaid elérésében, és hidd el, az megtérül majd, nem is akárhogyan.

Nyilas

A Nyilas a következő heteiben rendkívül tüzes és szenvedélyes lesz. De ez a szenvedély nem csupán a magánéletedben, hanem a karrieredben is ott lesz majd, hiszen ez lesz a motiváló erő számodra, hogy minél kreatívabb legyél. Azoknak is sokat segí ez az érzés, akik párt keresnek, ez a szenvedély ugyanis mindenkinek már messziről feltűnik, és vonzóvá tesz. Amit meg kell tanulnod a következő hetekben, hogy először az önmagad szükségleteit nézd, még akkor is, ha úgy érzed, nehéz meghozni ezt a döntést. Nem kell, hogy elfordulj másoktól, vagy szélsőségesen viselkedj, de ettől függetlenül meg kell tanulnod  önmagad priorizálását is.

Bak

Rendkívül eredményes időszakra fordulsz rá, a kulcs pedig a határozottság. Nagyon közel érsz ahhoz, hogy végre elérd a céljaidat, és ha nem veszíted el a fókuszt és a kontrollt, akkor hamarosan átléped a célvonalat. Természetesen lesznek majd kételkedők, akik azt gondolják, hogy nem vagy elég jó, de te nem foglalkozhatsz velük. Muszáj arra koncentrálnod, hogy mik az erősségeid, miben vagy jó, és nem alábecsülni magadat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves