Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

PÉNZHOROSZKÓP

Pénzhoroszkóp: ez vár rád októberben a csillagjegyed szerint

2023. október 01.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria októberi pénzhoroszkóp
Pénzhoroszkóp: ez vár rád októberben a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Végre szerencsés hónap elé néznek a csillagjegyek, és sokan élvezhetik a bőséget! A részletekért csekkold az októberi pénzhoroszkópot!


Ez az a hónap, amire sokan vártak, mert végre megtérül a kemény munka, a korábbi befektetések, és sokakra mosolyog rá a szerencse a pénzügyekben. Görgess a csillagjegyedhez, és tudd meg, mire számíthatsz az októberi pénzhoroszkóp szerint!

Kos

Jól kezdődik számodra az október, valószínűleg azért is, mert egy nagyobb összeghez jutsz. Amennyiben vállalkozó vagy, egyre több lesz a munkád, és ezzel együtt a bevételed is. Az üzlettel foglalkozók is számíthatnak a komolyabb üzletek megkötésére, ami még több profitot hoz nekik a konyhára.

Bika

Előfordulhat, hogy késik a fizetésed vagy legalábbis a pénz, amire számítasz. Ez eleinte stresszt okoz, de végül megérkezik hozzád az összeg. Utána olyan jól alakulnak a dolgok, hogy több forrásból is bevételhez juthatsz. Azok, akik üzlettel foglalkoznak vagy vállalkozók, a hónap második felében, megsokszorozhatják a pénzüket.

Ikrek

Nagyon jól alakul az anyagi helyzeted a hónapban, kedves Ikrek.  Főleg október második felében juthatsz jelentősebb összeghez. Az üzletemberek és vállalkozók lehetőséget kapnak a növekedésre, terjeszkedésre, ami komolyabb bevétellel járhat. Csak légy óvatos, mert az utolsó hetekben nemcsak a bevételek, hanem a kiadások is megnőhetnek.

Rák

Sok stresszel és nyomással szembesülsz majd, ha anyagiakról van szó. Néhány előre nem látható akadály és késés felborítja a helyzetedet, és nehézségeket okoz. Még egy komolyabb kiadás is várható. A hónapban kerüld a befektetéseket, és légy türelemmel, október vége felé javulni fognak a pénzügyeid.

Oroszlán

Végre élvezheted a korábban végzett munkád gyümölcsét, és különféle anyagi jutalmakban részesülhetsz. Tökéletes ez a hónap a befektetésekhez, a társulásokhoz, mivel ezek mind-mind sokszorosan megtérülnek. Továbbra is megéri keményen dolgozni, mert azzal arányosan nőnek majd a bevételeid is.

Szűz

Készülj arra Szűz, hogy bizonyos pénzösszegeket vagy a fizetésedet nem kapod meg időben. Amennyiben üzlettel foglalkozol vagy vállalkozásod van, azt veheted észre: a konkurencia szekere most jobban megy, mint a tiéd. Nem alakul a terveid szerint a hónap, és kevesebb bevételre számíthatsz.

Mérleg

Nagyon jól alakulnak a pénzügyeid Mérleg, igazán elégedett lehetsz. A munkahelyeden fizetésemelésre vagy bónuszra számíthatsz. Egyedül arra figyelmeztetnek a csillagok: ha befektetsz, légy nagyon körültekintő, és kerüld a kiskapukat! Semmit se kockáztass a hónapban!

Skorpió

A kemény munkád nagy jutalmat fog hozni akár bónusz, akár fizetésemelés formájában. A korábbi befektetéseid megtérülnek, a vállalkozásod ugrásszerűen növekedni fog, méghozzá nagy nyereséggel. Ebben a hónapban sokan új autót, új házat vagy ingatlant vásárolhatnak.

Nyilas

Anyagi haszonra és stabilitásra számíthatsz. A csillagok bónuszt, és egyre növekvő bevételeket jósolnak neked. Az üzletemberek és vállalkozók különösen szerencsések lesznek, akik lehetőséget kapnak egy még nagyobb projekt megvalósítására. A korábbi befektetések is megtérülnek a hónapban.

Bak

Anyagiak tekintetében meglehetősen hullámzó hetek elé nézel, mert amennyi bevételed, nagyjából annyi kiadásod is lesz. Viszont légy óvatos, ha emberekkel foglalkozol, mert megpróbálhatnak anyagi kárt okozni. Szerencsére a pénzügyeid folyamatosan javulni fognak a hónap előrehaladtával, csak meg is kellene fognod a pénzt!

Vízöntő

Ebben a hónapban sok kihívással kell szembenézned. Váratlan kiadásra kell számítanod, és a vállalkozásod, üzleted sem megy olyan jól, mint szeretnéd. Ne aggódj Vízöntő, mert október vége felé szép lassan javulni fog a helyzeted, és meg fogod látni a fényt az alagút végén.

Halak

Sajnos neked még erősnek és kitartónak kell lenni Halak, mert nem érkezik meg a várt fizetésemelés, sem pedig a bónusz. A vállalkozók számára sem érkezik meg a remélt növekedés. A jó hír viszont az: rosszabb sem lesz a helyzet. Légy továbbra is szorgalmas, és nemsokára élvezheted a munkád gyümölcsét.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves