Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KARRIERHOROSZKÓP

Karrierhoroszkóp: ez vár rád októberben a csillagjegyed szerint

2023. október 02.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria karrierhoroszkóp októberi horoszkóp
Karrierhoroszkóp: ez vár rád októberben a csillagjegyed szerint
© Shutterstock

Vajon munkahelyi nehézségek vagy átütő sikerek elé nézel a hónapban? Tudd meg az októberi karrierhoroszkópból, hogy melyikre számíthatsz a csillagjegyed alapján!


Amíg egyesek hullámvölgyekkel küzdenek, addig mások nyugodt szívvel lovagolhatják meg a siker hullámait, amit a kozmikus energiák gerjesztenek számukra a hónapban. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is az októberi karrierhoroszkópodat:

Kos

Fantasztikusan indul számodra az október. Valószínűleg előléptetésben, és különféle elismerésekben részesülsz a munkahelyeden. Kollégáid felnéznek rád, a főnökök pedig nagy becsben tartanak majd. Az üzlettel foglalkozók a legjobb formájukat nyújtják, és valószínűleg jelentős sikereket érhetnek el.

Bika

Sok akadályba, nehézségbe ütközhetsz, ami stresszt és felfordulást okoz a szakmai életedben. Ha munkahelyet szeretnél váltani, várj október közepéig. Addig is fejleszd a képességeidet, és szerezz újakat, mert ezek ígéretes ajtókat nyitnak meg előtted. Az vállalkozók átlagosan kezdenek, de a hónap második felében, megsokszorozódik a munkájuk száma.

Ikrek

Nagyszerű hónap elé nézel, Ikrek. A kreatív képességed sokszor csodákat tesz, és feletteseid nagyra fognak értékelni. Október második felében még nagyobb sikereket és eredményeket érhetsz el, a kollégáid pedig irigykedni fognak rád. A következő hetekben az üzletemberek és a vállalkozók számára sikerszéria veszi kezdetét.

Rák

Sok stresszel és nyomással szembesülsz majd a karriered során. Néhány előre nem látható akadály és késés felborítja a munkarendet, és a főnökök nem lesznek megértőek, sem pedig támogatóak veled. A hónap előrehaladtával a dolgok kezdenek a helyükre kerülni, és a munkahelyi gondok javulni fognak.

Oroszlán

Végre élvezheted a korábban elvégzett munkád gyümölcsét. Jelentős szakmai előrelépést fogsz tapasztalni, de ez nem jelenti azt, hogy hátradőlhetsz és lazíthatsz. A kozmikus energiák rendkívül kedvezőek októberben, ezért hozd ki a legtöbbet ebből a hónapból. Például egy külföldi munkalehetőség több tekintetben is jövedelmezőnek bizonyul, és akár hírnevet is szerezhetsz.

Szűz

Kihívásokkal, nehézségekkel teli hónap elé nézel. Keményen kell dolgoznod, mert semmi sem hullik csakúgy az öledbe. Komoly nézeteltéréseid támadhatnak a rokonokkal, és állandó lehet a feszültség. A vállalkozók számára kifizetődőnek bizonyul a sok munka, és fejlődésnek indulhat a vállalkozásuk.

Mérleg

Sok mindent elérsz ebben a hónapban, Mérleg, de valahogy hiányozhat az elégedettség érzése. Tűzz ki reális célokat, és ünnepeld meg a sikereidet. A vállalkozások néhány akadozástól eltekintve virágozni fognak. Azok, akik üzletkötéssel foglalkoznak, tető alá hozhatnak egy jelentős üzletet.

Skorpió

Nagyon jól alakul számodra ez a hónap, igazán elégedett lehetsz elért eredményeiddel. Nagy becsben tartanak majd, és minden kollégád felnéz rád. Főnökeid nagyra értékelik a kemény munkádat, és nagy jutalomban részesülhetsz. A vállalkozások ugrásszerűen növekedni fognak, és egyre ismertebbé válnak.

Nyilas

Ez a hónap stabilitást és elégedettséget fog hozni a karrieredben. A munkahelyeden nagy tiszteletre és tekintélyre teszel szert. Az üzletemberek most nemcsak előnyös üzleteket köthetnek, hanem olyan partnerekre tehetnek szert, akikkel tovább terjeszkedhetnek, és akik oldalán a még nagyobb céljaikat is megvalósíthatják.

Bak

Hullámvölgyekre számíthatsz a karrieredben, kedves Bak. Előfordulhat, hogy a hónap nem a várt nehézségekkel indul. Egyes akadályok késleltethetik az eredményeket, és anyagi veszteségeket okozhatnak. Október második felében jelentősen javulni fog a helyzeted, ettől helyrebillen a lelkivilágod. Az üzletembereknek vigyázniuk kell a riválisaikkal, mert keresztbe tehetnek a jegy szülötteinek.

Vízöntő

Sok kihívással kell szembenézned október első két hetében. Ne támaszkodj túlságosan a kollégáidra, mert valószínűleg cserbenhagynak - sokszor akaratukon kívül. Ez egy „csináld magad” hónap. Az üzletemberek ne kockáztassanak semmit, és legyenek óvatosak, mert komoly kellemetlenségek leselkednek rájuk.

Halak

Hullámvölgyekből nem lesz hiány a hónapban, Halak. Az előléptetésre várókat csalódás érheti. A munkahelyváltás nehézkes lehet, ezért légy körültekintő, és dönts megfontoltan, nem pedig hirtelen felindulásból. Most érdemes elhalasztani a jelentősebb döntéseket, ahogy a vállalkozás indítását, fejlesztését is.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves