Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. október 6.: A Szűz találkozik azzal, akire sokat gondol mostanában, a Halak végre nyer

2023. október 06.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. október 6.: A Szűz találkozik azzal, akire sokat gondol mostanában, a Halak végre nyer
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki napi horoszkóp szerint a Hold a Rákban pozitív fejleményeket és reményt hoz a csillagjegyek számára. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Ideje az otthonra és a családra összpontosítani, Kos. A bolygó konstellációk arra biztatnak, hogy erősítsd meg a köteléket a szeretteiddel. Talán ideje lenne felkeresned a rég nem látott rokonokat is!

Bika

Igazi aktivista vagy, Bika, és amikor úgy érzed, hogy valami nem stimmel, segítesz az esélytelenebbnek. A Hold belépett a kommunikációs szektorodba, és az emberek felfigyelnek rád. Nem is csoda, hiszen a szavaid gyógyítanak. Beszélj!

Ikrek

Néha érdemes nagylelkűnek lenni anélkül, hogy az ember viszonzást várna. Ma találkozol egy barátoddal, akinek komoly gondjai vannak és a pozitív gondolkodás talán most nem elég a probléma megoldásához. Segíts neki, ha megteheted!

Rák

A mai nap a megbocsátásról szól. Kezdd azzal, hogy megbocsátasz magadnak. A múltban követtél el hibákat, de ezzel nem vagy egyedül! De még mindig ragaszkodsz egy problémához, amit már el kellene engedned.

Oroszlán

Ma felpörögnek az érzelmeid, és cselekvésre késztetnek, Oroszlán. Viszont súrlódásokra kell számítanod, mert egyesek gátlástalanul igyekszenek megvalósítani a céljaikat, és közben átgázolhatnak rajtad.

Szűz

Az utóbbi időben sokat gondoltál valakire? Akkor ma óriási meglepetésben lesz részed, Szűz! A sors összehozhat ezzel a bizonyos személlyel, de legalábbis kapcsolatba kerülhettek. Élj a lehetőséggel!

Mérleg

Kellj fel a kanapéról és lendülj akcióba! Gyere elő a rejtekhelyedről, és hagyd, hogy mások meghallják, amit mondasz. A szenvedély a kulcs az álmaid megvalósításához. Ez egy nagyszerű nap arra, hogy bátor lépéseket tegyél a vágyaid felé vezető úton.

Skorpió

Gyerünk Skorpió, élvezd végre az életet. Mire lenne szükséged a boldogsághoz vagy ahhoz, hogy meggyógyuljon a szíved? Ha a mai napon hajlandó vagy biztosítani magadnak a szükséges körülményeket, megkapod azt, amire vágysz! Igen, ez most ilyen egyszerű!

Nyilas

Ma megtalálod azt, amit kerestél, kedves Nyilas. Tudtad a szíved mélyén, hogy hamarosan megoldódnak a gondjaid. Kemény munkád és kitartásod most végre meghozza a gyümölcsét.

Bak

Csodák történnek minden nap, Bak, és ma történhet is valami, aminek hatására ismét pozitívan látod az életedet, és a jövődet. Ez segít abban, hogy az elkövetkezendő napokban szárnyakat kapj, és nagy dolgokat vigyél véghez.

Vízöntő

Nagyon szeretnél segíteni valakinek, de ha ő nem kér belőle, akkor nem tehetsz érte semmit. A legjobb, ha most félreállsz és vársz. Csak akkor avatkozz be, ha már tényleg nagyon nagy a baj.

Halak

Te vagy a nap nyertese! Végre sikerül megoldást találni egy problémára, és meglátod a fényt egy hosszú, sötét alagút végén. Ma győzedelmeskedni fogsz a magánéletedben és a munkahelyeden is, de még a pénzügyek terén is rád mosolyoghat a szerencse.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves