Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akit hatalmas szerencse ér október első napjaiban

2023. október 01.

1 perc olvasás

ELLE

csillagjegy csillagjegyek október szerencse
3 csillagjegy, akit hatalmas szerencse ér október első napjaiban
© Shutterstock

Ez a hónap különösen jól indul az alábbi csillagjegyeknek! 


Új hónap kezdődött, ami új lehetőségeket és kalandokat tartogat. Október első napjai különösen emlékezetesek lesznek az alábbi csillagjegyek számára. Sok változás történik az életükben, melyek nagyon jó hatással lesznek az életükre. 

Kos

Az október nálad a személyes fejlődésről szól majd. Korábban is nagyon társasági ember voltál, de ebben a hónapban több olyan találkozón is részt veszel, melyek nagyot lendítenek az életeden. Új embereket ismersz meg, ismét felveszed a kapcsolatot régi ismerősökkel. A találkozók nem csupán a szociális életedre gyakorolnak pozitív hatást, mivel a karriereden is nagyot lendíthetnek

Rák

Az utóbbi időben rengeteget dolgoztál, így azt érezhetted, hogy túlhajszoltad magad. Sajnos ez nem áll messze az igazságtól, hiszen alig jutott időd a szeretteidre. Szerencsére az október más lesz, így jut időd a pihenésre, és végre mindenkire tudsz időt szakítani. Tervben van egy utazás, ne sajnáld magadtól az időt, valósággal fel fogsz töltődni. 

Bak

Sok dolog történt az elmúlt időszakban, és úgy érezhetted, hogy folyton rohantál. Végre van egy kevés időd lazítani, így tudsz arra figyelni, hogy milyen sok dolgot értél el. Mások is észre fogják venni a teljesítményed, hamarosan fizetésemelést kaphatsz. Ha pedig szeretnél valami új dolgot kipróbálni, akkor egy lehetséges vállalkozással kapcsolatban támadhat remek ötleted. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves