Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, aki október első felében rengeteg pénzhez jut

2023. szeptember 27.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy pénz horoszkóp
3 csillagjegy, aki október első felében rengeteg pénzhez jut
© Shutterstock

3 csillagjegy számára remekül indul az október.


Hamarosan itt az október, és bizony a pénz horoszkóp szerint 3 csillagjegy számára ez egyenlő lesz azzal, hogy jelentős anyagi haszonra tesznek szert. Kíváncsi vagy, hogy a te csillagjegyed is a szerencsések között van-e? Görgess le és megtudod!

Bika

Nem voltak könnyű napjaid, de szerencsére az október sokkal derűsebb lesz több szempontból is. Az egyik az, hogy kapsz egy remek állásajánlatot, ami bizony egy nagyobb fizetéssel és rengeteg juttatással jár. A jó hír, hogy még az idődet is beoszthatod, így közben a saját terveid, vállalkozásod is építgetheted. 

Oroszlán

Elképesztően szerencsés napok várnak rád október első felében, és azt fogod érezni, hogy tényleg dől a pénz feléd. Nos, nem csupán a munkahelyeden számíthatsz egy jelentősebb jutalékra a kemény munkád miatt, de még akár a szerencsejátékon is nagyot kaszálhatsz. Vigyázz azonban, hogy ne ess át a ló túloldalára! 

Szűz

Egy ismerősöd olyan lehetőséget ajánl fel neked, amivel gyorsan plusz pénzhez juthatsz, és cserébe nincs másra szükséged, mint arra, hogy a tudásod felhasználd. Ez a remek pénzkereseti lehetőség hosszútávon is megmaradhat, de az biztos, hogy október első felében jelentősen megszeded magad belőle. 

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves