Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Romantikus időszak

3 csillagjegy, aki találkozik élete szerelmével október első felében

2023. október 04.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki találkozik élete szerelmével október első felében
© Shutterstock

3 csillagjegy életében a szerelem és romantika nagy szerepet fog játszani. 


Itt az új hónap, és bizony ez 3 csillagjegy életében azt jelenti, hogy október első felében rájuk találhat az igazi. Az asztrológia üzenete szerint ezek a csillagjegyek találkozni fognak életük szerelmével, és mellette még csupa jó élményekben lesz részük. 

Bika

Elképesztő, hogy mennyi véletlen esemény fog elvezetni téged ahhoz a személyhez, akivel akár életed hátralévő részét is leélnéd. Egy olyan partnerre fogsz találni, aki biztonságot nyújt, de közben úgy érzed, hogy egy unalmas perced sincs mellette. Nagyon új, nagyon friss, de mesébe illő is! 

Oroszlán

Egy barátodnak köszönhetően találkozol valakivel, aki azonnal levesz a lábadról. Már az első napokban is rengeteg kalandban és szórakozásban lesz részetek, sőt mondhatni felhőtlen időszak vár mindkettőtökre Érezni fogod, hogy mi az, ami most megvan, de másokkal eddig nem kaptad meg.

Halak

A munkahelyeden vad flörtölésbe keveredhetsz egy kollégával, de az igazi érzelmek akkor fognak kibontakozni, ha végre egy külsős helyszínen is találkoztok. A randevú tökéletes lesz, sőt a partnered tudni fogja, hogy milyen trükkökkel vehet le a lábadról. Az biztos, hogy most valami különlegesre találsz rá! 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves