Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

3Horoszkóp

3 csillagjegy, akire élete legszebb időszaka vár októberben

2023. szeptember 29.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp 3 csillagjegy
 3 csillagjegy, akire élete legszebb időszaka vár októberben
© Shutterstock

3 csillagjegynek nem lesz oka panaszra októberben.


Hamarosan itt az új hónap, és bizony már biztos, hogy 3 csillagjegy számára életünk egyik legszebb időszaka fog jönni. Görgess le, és olvasd el a horoszkóp ígéreteit, hátha a te csillagjegyed vagy egy barátod csillagjegye is a szerencsések között van.

Rák

A szerelmi életedben hatalmas változások következnek be. Ez lényegében azt jelenti, hogy találkozol valakivel, aki az egész életed megváltoztatja, és hirtelen minden értelmet nyer. Nem egy egyéjszakás kalandról van szó, hanem igazi és mély kapcsolódásáról. Hamarosan megtudod!

Szűz

Mostanáig úgy érezted, hogy a karrieredben nem ott tartasz, ahol lenni szeretnél. Nos, októberben egy olyan lehetőséget kapsz, amire korábban nem is gondoltál volna, de az biztos, hogy hatalmas jelentőssége lesz az életedben, és onnantól fogva minden másképp lesz. A barátaid is örülni fognak a sikerednek!

Bak

Megtalálod a tökéletes harmóniát az életedben. Nem biztos, hogy egy nagy dolog fog történni, de sok kicsi és jó igen, amiket megtanulsz sokkal jobban értékelni, mint korábban. Szintén ez az időszak lesz az, ahol rengeteget fogsz tanulni az igaz barátságról, és tudni fogod, hogy kik azok az emberek, akikre mindig számíthatsz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves