Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. október 3.: A Ráknak lesz mit ünnepelnie, a Vízöntő ajtaján bekopogtat a bőség

2023. október 03.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. október 3.: A Ráknak lesz mit ünnepelnie, a Vízöntő ajtaján bekopogtat a bőség
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A keddi horoszkóp szerint a csillagjegyek napja az üzlet és a pénz körül forog. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

A megnövekedett fantázia és találékonyság új ötleteket hozhat az üzleti és pénzügyek terén való előrelépéshez. Csak mindent alaposan mérlegelj, mielőtt intézkedsz. Bármit is teszel, a mai nap sikeresnek és szerencsésnek ígérkezik. 

Bika

A társasági események izgalmas, új kapcsolatokat hozhatnak. Ha azt fontolgatod, hogy valakivel közös vállalkozásba kezdj, akkor elkezdheted komolyan megvitatni azt. A mostanában kezdődött szerelmek, és a tartós párkapcsolatban élők viszonya jól alakul. 

Ikrek

Erős üzleti érzéked és gyakorlati készségeid fantáziával és innovációval párosulnak. Ma olyan információkat kapsz, amik most különösen értékesek lehetnek. A barátokkal, és a pároddal töltött idő kifejezetten meghittnek mondható, és sokat tesznek majd a pozitív hangulatodért. 

Rák

Egy hosszú távú cél, amiért annyit dolgoztál, ma végre elérhető, és ez sikert, elismerést hoz. Erőfeszítéseidet annyira értékelhetik, hogy felkérhetnek arra: folytasd azt, amit csinálsz. Más szóval, jelentős előrelépés várható az életedben, kedves Rák.

Oroszlán

Találkozhatsz a leendő vagy meglévő üzleti partnereiddel, és új, ígéretes együttműködés születhet. Bármilyen most létrejött partnerség a bőség és siker időszakát jósolja. Már nyugodtan kezdhetsz fantáziálni arról, mihez kezdesz a sok pénzzel. 

Szűz

Egy társasági esemény olyan információkkal szolgálhat, amiket felhasználhatsz a vállalkozásod előmozdítására, vagy pedig pénzhez juthatsz a segítségével. Bármibe is kezdesz most Szűz, az sikert és szerencsét hoz. 

Mérleg

Üzleti és pénzügyeid hirtelen jobbra fordulhatnak. Bármilyen nehézséget tapasztaltál, varázsütésre eltűnhetnek. Bármilyen munkát is végezz jelenleg, az sokkal gördülékenyebben fog menni. Fizikailag erősnek és energikusnak érzed magad.

Skorpió

Mentálisan és fizikailag remekül érzed magad. Üzleti, valamint pénzügyeid is hirtelen kedvezően alakulnak. A párkapcsolatod is nagyon jól alakul. Ez a nap tökéletes a jövőbeli tervek kigondolására, és a legbecsesebb ambícióid megvalósítására. 

Nyilas

Az üzlettel és a pénzzel kapcsolatos nehézségeket idősebb, tapasztaltabb személy segítségével leküzdheted. Ezzel együtt olyan hasznos tanácsokat kapsz, amiknek segítségével később nagy hasznot húzhatsz.

Bak

Ma egy olyan információ, amit már régóta keresel, hirtelen elérhetővé válik. Ezenfelül óriási szívességet teszel egy barátodnak, aki rendkívül hálás lesz neked, és meg is leszel lepve azon, ahogy viszonozza a segítségedet. 

Vízöntő

Az elmúlt hetekben a karriered előmozdítására tett erőfeszítések végre meghozhatják gyümölcsüket. A siker és a jó szerencse erősen jelen van az életedben, ha az üzletről vagy pénzről van szó. Egy jó ideig nem kell aggódnod az anyagiak miatt.

Halak

Ma végre megvalósulhat egy régóta várt utazás vagy költözés, amit reméltél. Mielőtt elmész, el kell intézned néhány papírmunkát. Az üzleti fejlődésre vonatkozó gondolatok járhatnak a fejedben, és fontolóra veheted egy-két tanfolyam elvégzését, hogy növeld a piacképességedet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves