Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek romantikát és szerelmet hoz a Mérleg hava a horoszkóp szerint

2023. szeptember 23.

2 perc olvasás

ELLE

szerelem horoszkóp szerelmi horoszkóp
3 csillagjegy, akiknek romantikát és szerelmet hoz a Mérleg hava a horoszkóp szerint
© Fotó: Shutterstock/Alex Gukalov

A mai nappal megkezdődött a Mérleg hava, és a horoszkóp szerint ez az érzelmi élet, illetve szerelem szempontjából különösen szép és időszak lesz a következő 3 csillagjegy szülöttei számára.


Ma van a csillagászati ősz első napja, amikor pont ugyanolyan hosszú a nap és az éj – és ez a dátum természetesen a horoszkóp szempontjából is fontos. Ma kezdődik a Mérleg hava, és szerelmi horoszkóp a most következő 3 csillagjegy számára különösen pozitív előrejelzést mutat. Olvasd csak tovább...!

Kos

Ez a mostani lehet életed egyik legszebb, legromantikusabb hétvégéje, mivel a kedvesed valóra váltja az álmodat. Az első két napban induló pozitív periódus pedig csak egyre intenzívebb lesz az azt követő időszakban: ha van párod, könnyedén megtaláljátok a közös hangot, egymást fogják érni a gyönyörű, közös élmények. Romantikus ősznek nézhetnek elébe a szingli Kosok is: különösen kedvez ez az időszak számukra a kapcsolatteremtéshez, a flörthöz, a romantikus pillanatok megéléséhez.

Vízöntő

A Vízöntő számára nagy ajándékot hoz a Mérleg hava: azt, hogy képessé válik úgy igazán önmagává válni és jelen lenni a pillanatban. Az ősz legszebb élményeit élheted meg a partnereddel ezekben az örökkévalósággal felérő pillanatokban: ha van állandó partnered, akkor vele, de most különösen könnyen egy hullámhosszra kerülhetsz egy újonnan megismert, alkalmi társsal is.

Halak

A Halak életében olyan változást hoz a Mérleg hava, ami ahhoz hasonlítható, amikor felcsavarják a zene hangerejét. A külső zajok talán még most is be fognak szűrődni, de jóval kisebb lesz a jelentőségük a benned zajló érzelmek dallamához képest. Sokkal intenzívebbek lesznek az érzelmeid-érzéseid a most következő hetekben, és ez hozzásegít ahhoz, hogy rengeteg flörtöt-romantikát-meghittséget-intimitást élj meg – ki éppen hol tart, milyen szituációban van az életében. Talán érdemes lesz rendszeresen figyelmeztetni magad, hogy azért időnként csekkolj vissza a valóságba, szállj majd le a felhőről és tedd le mindkét lábadat a földre a biztonság kedvéért!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves