Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Heti horoszkóp, 2023. október 2-8.: A Bika lelke meggyógyul, a Rák életében szerencseszéria veszi kezdetét

2023. október 02.

4 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek heti horoszkóp zodiákus ezotéria
Heti horoszkóp, 2023. október 2-8.: A Bika lelke meggyógyul, a Rák életében szerencseszéria veszi kezdetét
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád a héten a munkahelyeden vagy a szerelemben? Íme az Elle heti horoszkópja!


Október első hete pozitív fordulatokat hoz a csillagjegyeknek. Mutatjuk a heti horoszkópot.

Kos

Ezen a héten hajlandó vagy kockáztatni, kísérletezni, elhagyod a jól bevált módszereket és utakat az újért. Lehet, néhányan őrültnek tartanak emiatt, de te nem azért vagy itt, hogy megfelelj mások elvárásainak. Végül nagyon is elégedett leszel a döntéseddel, és élvezni fogod azt, ahogy a környezeted irigységében fürdőzhetsz.

Bika

Jelentős áttörésre számíthatsz a héten, Bika, mert sikerül felépülnöd egy traumatikus, de legalábbis fájdalmas élményből, és gyógyultnak nyilváníthatod magad. Azért ne siess vissza az élet sűrűjébe, a napokban még pihenj, lazíts, és gondoskodj arról, hogy ne csak a lelked, hanem a tested is feltöltődjön.

Ikrek

A napokban azt fogod tapasztalni, hogy jobban kell bíznod az ösztöneidben, mivel manapság nem hagy cserben, és valamiképp mindig szerencsés helyzetben találod magad. Légy bátor, és merj élni a lehetőségekkel, amiket a sors kínál neked. Fantasztikus élmények leselkednek rád!

Rák

Olyan érzésed van, mintha találkoztál volna a tündér keresztanyáddal, és áldás lenne rajtad. Egyszerűen mindenben szerencsésnek mondhatod magad, és persze a környezeted rendkívül irigy lesz emiatt. Te viszont élvezd a jó sorsodat, és használd ki a lehetőségeidet, amikből bőven fog akadni.

Oroszlán

Néhány dolog még mindig nem történt meg az életedben, és azon töprengsz, meddig vagy hajlandó még várni. Aztán összehasonlítod az életedet néhány ismerősöd életével, és rájössz, hogy rendben van, ha nem kapod meg, amit szeretnél. Ezen a héten egyensúlyba hozod az érzéseidet, és megleled a békédet. Viszlát, stressz!

Szűz

Ezen a héten semmi miatt nem tudsz aggódni. Hűvös vagy, magabiztos, és készen állsz arra, hogy elengedj mindent, ami aggaszt. Úgy érzed, végre egyensúlyban vagy az univerzummal, és nincs okod panaszkodni. Látod a jövőt, és egyre fényesebb, ahogy közeledsz felé. Nagyszerű hét elé nézel, kedves Szűz!

Mérleg

Mindenki hozzád fordul tanácsért, kedvességért, figyelemért. Néha úgy érzed, mintha te lennél mindenki anyja, illetve a „mindent tudó” jósgömb. Nos, bizonyos értelemben mindkettő igaz rád. Jó tanácsokat adsz, nagyszerűen rálátsz a dolgokra, és szeretsz másoknak segíteni. Hálásak lesznek neked mindazért, amit adsz nekik.

Skorpió

Őrült időkre számíts a héten, Skorpió. Neked, és a környezetednek is vad ötletei támadhatnak. Most egy kicsit hátradőlve, egyszerűen élvezed az életet, és arra mész, amerre a sors visz téged. Élvezd is a fantasztikus programokat a barátokkal és a családoddal, mert olyan dolgok történhetnek, amiket sokáig fogtok emlegetni.

Nyilas

A környezetedben mindenki be van lassulva, vagy éppen szórakoznak, amíg te keményen dolgozol, és hajtasz előre a vágyadért. Te is szívesebben ejtőznél, de megéri kitartanod, mert közel a cél, és hamarosan el is éred. A héten már nagy az esélye annak, hogy ünnepelhetsz.

Bak

Úgy érzed, semmi sincs rendben, és semmi sem alakul úgy, mint szeretnéd. Valószínűleg éppen emiatt szánod el magadat arra, hogy valami váratlant tegyél, amivel felrázhatod az életedet, és működésbe hozhatod a dolgokat. Ezzel nemcsak saját magadat, de a környezetedet is meg fogod lepni.

Vízöntő

Nos, ideje továbblépni. Rájöttél, hogy túl sok időt töltöttél az apró részletek áttekintésével, és ha nem cselekszel hamarosan, akkor csakugyan leragadsz ott, ahol most vagy. A jövőtől való félelem mindig is nagy volt benned, Vízöntő, de a héten kénytelen leszel legyőzni. Meg kell ragadnod a lehetőséget, amit a napokban kínál a sors.

Halak

Ezen a héten bekopogtat a lehetőség, amire vártál, és hirtelen össze is zavarodhatsz. Nehezedre esik elhinni, hogy lehet ekkora szerencséd. Talán, nem tudod, mit tegyél, mivel tényleg nem számítottál erre a dologra, de kénytelen leszel felpörögni, ha meg akarod ragadni. Találd ki gyorsan mit fogsz cselekedni, és hajrá, Halak!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves