Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. október 13.: A Bika sokkoló titkokra bukkan, a Skorpió zöld utat kap a sorstól

2023. október 13.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. október 13.: A Bika sokkoló titkokra bukkan, a Skorpió zöld utat kap a sorstól
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A pénteki horoszkóp szerint szerencsésen alakul ez a nap néhány csillagjegy számára a baljós 13-a ellenére is. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

Több szenvedélyre, és figyelemre vágysz a partneredtől. Valószínűleg a Skorpió Mars miatt, de most hajlamos vagy rámenősebben érvényesíteni az akaratodat. Légy ezzel óvatos, mert az ellenkező hatást válthatod ki!  

Bika

Most, hogy a Mars belépett a Skorpió jegyébe, meglepő, gyakran sokkoló titkokat fedezhetsz fel önmagaddal és a családoddal kapcsolatban. Egyes helyzetek teljesen összezavarhatnak, míg mások megvilágosítanak.  

Ikrek

Felerősödik benned a harag és frusztráció érzése. A Skorpióban lévő Mars arra kényszeríthet, hogy nézz szembe a haragoddal kapcsolatos problémáiddal. Most sikerülhet pozitív módon feloldani a szorongásodat.  

Rák

Művészlélekként minden bizonnyal szeretsz alkotni, és a Mars Skorpióba való áthaladása inspiráló lehet számodra. Ez a tranzit felpezsdíti a képzeletedet. Érdemes kéznél tartani egy jegyzettömböt, hogy lépést tarthass a felmerülő fantasztikus ötletekkel. 

Oroszlán

A Mars belépett a Skorpió jegyébe, és emiatt az otthoni életed időnként csatatérnek tűnhet. Ez nehéz lehet neked, Oroszlán. Kísértést érezhetsz az önérvényesítésre, de fontos, hogy mindig a békés utat válaszd!  

Szűz

Vannak dolgok, amiket ki kell mondanod, és úgy érezheted, hogy a szokásosnál élesebb hangnemet kell használnod. De légy óvatos, mert az általad használt szavak késként vághatnak, és kárt tehetnek a kapcsolataidban. A szeretet, és a kedvesség mindig győz. 

Mérleg

A Mars elhagyta a jegyedet, emiatt a következő napokban kissé territoriálissá, agresszívvá válhatsz. Ez egy olyan nap, amikor még meg lehet találni az egyensúlyt. Ne felejtsd el többször is tudatosítani magadban: a szeretteid nem az ellenségeid. 

Skorpió

Ideje kitalálni, mit szeretnél az életben, Skorpió. A Mars belépett a jegyedbe, és ezzel kigyulladt a zöld lámpa. Dolgozz a magánéleteden, és gondold ki, mit tehetnél azért, hogy rövid időn belül javuljanak a dolgok körülötted.

Nyilas

A környezetedben többen is irigyek lehetnek rád a sikereid miatt. Most inkább ne próbáld meg motiválni őket, hogy érjék el a saját céljaikat, inkább magadra koncentrálj. És gondoskodj arról, hogy a negatív energiájuk ne befolyásolja az örömödet. 

Bak

A barátaiddal együtt csodálatos ötleteitek támadnak. Addig nem tudhatod, hogy működnek-e, amíg ki nem próbálod őket. Két-három fej sokkal jobb, mint egy, szóval álljatok össze! A Skorpió jegyében lévő Mars meggyújthatja az ambíció tüzét benned és barátaidban is. 

Vízöntő

Keményen meg kell dolgozni azért, amit akarsz az életben, Vízöntő. Vannak dolgok, amikre vágysz, de nem tudod, hogyan szerezd meg őket. De az új tranzit, a Skorpió Mars segít előrébb lépni, és megvalósítani a céljaidat.

Halak

Most, hogy a Mars belépett a Skorpióba, ideje tárgyalni azokkal, akikkel üzletet szeretnél kötni. Bővítsd ki a hálózatodat, kedves Halak. Vedd fel a kapcsolatot azokkal, akiktől valamiféle támogatást remélsz.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves