Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Szerelmi horoszkóp

3 csillagjegy, akinek a Vénusz segít a szerelemben

2023. október 06.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akinek a Vénusz segít a szerelemben
© Shutterstock

A Vénusz egy-egy csillagjegy szerelmi életét is felpezsdítheti.


A bolygók állása kedvez az új szerelmek kialakulásának és a régiek szenvedélyesebbé válásának. A Vénusz néhány csillagjegy számára elhozza az év legszebb időszakát.

Akinek eddig nem volt bátorsága bevallani az érzelmeit, most elhatározza magát, de az is előfordulhat, hogy olyan embertől kap pozitív visszajelzést, akitől nem is számított rá.

Így hat a Vénusz egy-egy csillagjegy szerelmi életére

Ikrek

Vagy most valld be az érzéseidet, vagy felejtsd el a kiszemelted! Eddig túl félénk voltál, de itt az idő, hogy végre őszinte legyél – magadhoz is. Ha igazán szereted a másikat, ne várj tovább! Az ellenállhatatlan személyiséged is hozzájárul majd ahhoz, hogy ne kelljen számolnod a visszautasítás lehetőségével, de ha most lépsz, örökre elveszítheted.

Skorpió

Eltarthat egy ideig, amíg elkezdesz beszélni az érzéseidről a szeretett személynek, mert egyszerűen nem tudod elviselni a gondolatot, hogy esetleg viszonzatlanok maradnak az érzéseid. Az ismeretlentől való félelmed eddig visszatartott, de a Vénusz felbátorít, és kezded úgy gondolni, hogy a visszautasítást is túl fogod élni. Csakhogy ettől nem kell tartanod, mert a szenvedélyes személyiségednek senki nem tud ellenállni, ezt elhiheted!

szerelmi-horoszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Nyilas

Nem is számítasz rá, de egy olyan személy vallhat szerelmet neked, akivel te is régóta szimpatizálsz, de sosem gondoltad volna, hogy a barátságból több is lehet. Meglephet, hogy így alakulnak az események, de mielőtt elvágnád a folytatás lehetőségét, maradj higgadt, és próbáld meg tisztázni a saját érzéseidet. Rá fogsz jönni, hogy éppen az táplál irántad komoly érzéseket, akire neked is szükséged van.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves