Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ÁLOMÉLET

3 csillagjegy, akinek valóra válnak az álmai októberben

2023. október 11.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia zodiákus ezotéria 3 csillagjegy októberi horoszkóp
3 csillagjegy, akinek valóra válnak az álmai októberben
© Shutterstock

Élete legjobb időszaka vár a horoszkóp szerint erre a 3 csillagjegyre.


Sosem volt még olyan jó az október, mint amilyen ez a mostani lesz, legalábbis néhány szerencsés jegy számára! A horoszkóp előrejelzései alapján arra számíthat ez a 3 csillagjegy, hogy végre valahára megvalósulnak az álmaik. Mutatjuk az állatöv mázlistáit:

Bak

A hónapban a bolygók csodálatos hatást gyakorolnak az életedre, és óriási örömök vannak kilátásban. Végre megvalósulhatnak a szerelemmel és karrierrel kapcsolatos ambícióid. A sors ezúttal tálcán kínálja fel a vágyaidat, és nincs más dolgod, mint igent mondani rájuk. De a következő hetekben annyira szerencsés leszel, hogy egyéb álmaid is megvalósulhatnak, amennyiben hajlandó vagy utánuk menni!

Kos

Ez lesz az a hónap Kos, amikor azt fogod mondani: megérte annyit küzdeni. Végre megkapod azt, amiért annyit dolgoztál, sőt, annál is többet! Nemcsak a karrierrel, pénzügyekkel, magánélettel kapcsolatos vágyaid valósulhatnak meg, hanem a régi nagy álmaid is, amiket talán egészen gyerekkorod óta dédelgetsz. Úgy érezheted magadat, mint aki révbe ért, és pontosan ott tart, ahol lenni szeretett volna.

Halak

Álmodj nagyot Halak, mert most több ajtó is megnyílik előtted, még olyanok is, amik korábban zárva voltak. Legyen szó művészi, üzleti célokról, vagy esetleg utazásról, otthonteremtésről, a csillagok melletted állnak, és gondoskodnak arról, hogy minimális erőfeszítéssel megvalósíthasd a legmerészebb álmaidat is. Tartsd nyitva a szemedet a hónapban, és ne habozz élni a lehetőségekkel, amikor azok felkínálkoznak!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves