Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

VIGYÁZAT!

3 csillagjegy, akit a napokban kellemetlen meglepetés ér

2023. október 12.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akit a napokban kellemetlen meglepetés ér
© Shutterstock

Legyen résen ez a három csillagjegy, mert a napokban könnyen átverhetik őket.


A Mars a Skorpióba lép október 12-én, és ez egy pár napig forrófejűvé, meggondolatlanná teheti az embereket. Emiatt most minden apró kellemetlenség hatalmas feszültséget szülhet. Ez az időszak nem alkalmas a gyors tettekhez, a hirtelen döntésekhez, és a trükközésre sem, mert könnyen megüthetik a zodiákus tagjaik a bokájukat. A horoszkóp szerint főleg ennek a 3 csillagjegynek kell figyelnie, mert nagy az esélye annak, hogy becsapják őket:

Bika

Bekrepált a mosógéped vagy a hűtőd? Esetleg sikerült eladnod a régi telefonodat a neten? Légy óvatos Bika, mert nagy az esélye annak, hogy átverjenek téged. Az egyik esetben az illető szakértőnek adhatja ki magát, holott nem az, a másiknál pedig nem biztos, hogy megkapod a pénzedet. Bármelyik esetről is legyen szó, a te pénzed bánná, szóval vigyázz arra, kikkel üzletelsz, kiben bízol meg mostanában.

Mérleg

Talán a születésnapi időszakod teszi, de nagyon boldog, vidám vagy, és a szokottnál is nagylelkűbb. Ehhez most némi naivitás is társulhat. Könnyen elhiheted, ha egy buliban valaki pénzt kér tőled, mert állítólag ellopták a pénztárcáját, és a telefonodat is hajlamos vagy költsön adni egy bajba jutottnak, hogy telefonáljon róla, aki aztán brutális számlát csinál neked. Jó dolog a segítségnyújtás, de a napokban légy óvatos, mert drágán megfizethetsz a kedvességedért.

Rák

Ha mostanában tervezel utazni, kirándulni, szórakozni menni, légy óvatos. Pénzt kérhetnek tőled kölcsön, vagy olyan remek ajánlattal találhatnak meg, amiből a végén nem lesz semmi. Márpedig te szeretsz nagylelkű lenni, nem bánod a könnyű pénzszerzési vagy szórakozási lehetőséget, de annyira furfangosak lehetnek az emberek, hogy simán megvezetnek téged. Sőt, akár randira is hívhatnak, ahol végül neked kell mindent fizetni, mert a partnered „véletlenül otthon hagyta” a pénztárcáját, de utána eltűnik. A legjobb, ha mostanában nem adsz kölcsönt senkinek, és elkerülöd a túlságosan szépnek tűnő ajánlatokat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves