Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Pénzhoroszkóp

3 csillagjegy, aki rengeteg pénzhez jut októberben

2023. október 10.

2 perc olvasás

ELLE

horoszkóp pénzügyek pénzhoroszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, aki rengeteg pénzhez jut októberben
© Shutterstock

Néhány csillagjegy számára sok pozitívumot tartogat ez a hónap.


A jelenlegi bolygóállás elsősorban nem az érzelmi, hanem az üzleti életre gyakorol pozitív hatást. A Plútó retrográd egy-egy csillagjegy számára olyan anyagi javakat juttat, amelyek igazán váratlanok lesznek.

Egyeseknek ez egy nagy változás kezdete lesz, míg mások számára az ősz közepe igazán szerencsésnek ígérkezik.

3 csillagjegy, aki sokat kaphat az októbertől

Ikrek

Ez egyébként sem eszik nehezére, de most kiemelten igaz: érdemes minél több időt társaságban töltenie. Nem a lelki feltöltődés szempontjából fontos ez most, hanem mert olyan új üzleti partnerekkel találkozhat, akik már ebben a hónapban is extra bevételhez juttathatják. Ha sikerül jó viszonyt kialakítani velük, az hosszabb távon is kifizetődő lesz.

Kos

Határozottsága és igazságérzete most is érvényesül, így egy bértárgyalás a napokban igazán sikeres lehet, hiszen olyan érveket tud felsorakoztatni, amelyekkel főnöke sem tud vitatkozni. A korábbi túlórákért is jóval magasabb honoráriumra számíthat, mint korábban, és a munkakörülményei is kedvező irányba változnak majd.

3-csilagjegy-penzhoroszkop-elle.hu
Forrás: Shutterstock

Bika

Bármit is tűz ki célul, azt könnyedén eléri. Ha az önmagába vetett hite szilárd lábakon áll, sokkal messzebbre juthat, mint gondolná. Karrierjében eddig még nem látott sikereket könyvelhet el, ami az anyagi jólétét hosszú időre megalapozza. Ne hasonlítgassa magát másokhoz, járja a saját útját, mert a szerencse kíséri majd. Csak ez segíti a fejlődését, ami meghozza a pénzügyi sikereket is.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves