Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. március 21.: A Bika tragikusnak találja a mai napot, a Skorpióra rámosolyog a szerencse

2023. március 21.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria kedd
Napi horoszkóp, 2023. március 21.: A Bika tragikusnak találja a mai napot, a Skorpióra rámosolyog a szerencse
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben kedden? Íme az Elle napi horoszkópja!


A keddi horoszkóp szerint óriási lesz a feszültség a csillagjegyekben. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Egy távoli rokonoddal vagy egy közeli baráttal való találkozás ma felpezsdíthet és bizakodóvá tehet. Valószínűleg gyakrabban kommunikálsz majd mostanában az illetővel, és ez pozitív fejleményeket jelenthet az életedben.

Bika

Rajtad kívül álló események szükségessé tehetnek bizonyos ház körüli munkákat, és ezt tragikusnak élheted meg. Ne ess pánikba! Keresd meg a lehető legjobb ajánlatot, vagy amit lehet, azt próbáld meg magad megcsinálni.

Ikrek

Fontos döntést kell hoznod, Ikrek. Valószínűleg azt kell kitalálnod, megvegyél-e valami olyan dolgot, ami sok pénzbe kerül, viszont úgy érzed, szükséged lenne rá. Feltehetően valamilyen kedvezmény miatt még ma kellene döntened.

Rák

A pénzzel kapcsolatos nyugtalanító fejlemények némi feszültséget okozhatnak, Rák, de a nap végére megoldódnak. Elveszítheted pénztárcádat, vagy a bank hibázhat, de az biztos, hogy elsőre sokkal rosszabbnak tűnik a dolog, mint amilyen valójában.

Oroszlán

Egy barátod körülményei megváltoznak, és ez pozitív hatással lehet a te életedre is. Ugyanakkor elsőre talán ijesztőnek, esetleg tehernek érezheted. A legjobb, ha figyelmen kívül hagyod ezeket az érzéseket, és továbblépsz.

Szűz

A mai nap a befejezések és az új kezdetek időszaka a karrieredben, Szűz. Előfordulhat, hogy munkahelyet váltasz vagy előléptetnek. Egy kicsit feszült lehetsz ma, pedig a vártnál minden sokkal jobban fog alakulni!

Mérleg

Valami új, extrémsport kipróbálásán jár az eszed, esetleg egy egzotikus utazáson. Kalandra vágysz, és a legnagyobb szerencsédre kaphatsz egy olyan hívást vagy levelet ma, ami tálcán kínálja a vágyadat.

Skorpió

Hirtelen személyes vagy szakmai változás mehet végbe az életedben, Skorpió. Talán új munkalehetőséget kapsz vagy találkozol valakivel, aki megváltoztatja az életedet. Nagyon szerencsés leszel a mai napon!

Nyilas

Talán költözésen, esetleg lakásfelújításon gondolkodsz. Valaki elköltözhet, netán beköltözhet hozzád. Nagy esély van arra, hogy megváltoztasd a lakhelyedet, és ha kell, kész vagy külföldre költözni, ha végül ahhoz jön meg a kedved.

Bak

A mai napon a jobb kommunikáció megnyitja az utat a személyes és szakmai előrelépéshez. Előfordulhat, hogy előnyösebb üzleti vagy munkahelyi feltéteket vívsz ki. De ma még a párkapcsolatod is sokat javulhat az esti lelkizést követően.

Vízöntő

Kicsit idegesnek és kissé lehangoltnak érezheted magad egy szeretett személytől való átmeneti elválás miatt. Ennek eredményeképpen keresel egy új feladatot, amibe gőzerővel beleugorhatsz.

Halak

Egy rosszkedvű vagy akár depressziós személy váratlan látogatása kissé felkavarhat, kedves Halak. Nem kell megoldanod az illető problémáit, sokkal fontosabb, hogy jó hallgatóság legyél.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves