Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. március 15.: A Kosért nagyon tepernek a férfiak, a Vízöntőt óriási meglepetés éri

2023. március 15.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. március 15.: A Kosért nagyon tepernek a férfiak, a Vízöntőt óriási meglepetés éri
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp szerint előnyös kapcsolatokat kötnek ma a csillagjegyek. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Ma nagyon vonzó leszel, és szívesen ismerkedsz. Éppen ezért használd ez a napot a kapcsolataid bővítésére, de egyedülállóként néhány izgalmas, és szexi férfi elérhetőségét is beszerezheted, akik valósággal ostromolnak téged.

Bika

A szokottnál is romantikusabb, meghittebb lesz a kapcsolatod a szerelmeddel. Meglehet, hogy nem szokásotok, de ma lelkizésre adjátok a fejeteket. Mindenképpen gondolkozz, mielőtt beszélsz, mert fennáll a félreértés veszélye.

Ikrek

Olyan összejövetelen veszel részt, aminek hosszú távú jótékony következményei lehetnek. Esetleg beszélgetésbe kezdesz egy idegennel, akiről kiderül, hogy szakértő egy téged érdeklő területen, vagy szert tehetsz a személyében egy életre szóló barátra.

Rák

Elszomoríthat a hozzád közel álló emberek viselkedése, kedves Rák. Nem érted a gondolkodásukat. Ha abbahagyod a logikus gondolkodást, és érzelmileg közelítesz feléjük, meg fogod érteni őket.

Oroszlán

Úgy tűnik, mindenki, akit ismersz, rossz hangulatban van. Azonban megvan benned az erő és a kitartás, hogy kihúzd őket a fekete felhők közül. Fogadd el a meghívásokat, amiket ma kapsz, mert valószínűleg fontos szakmai kapcsolatokat köthetsz.

Szűz

Kedved támad az otthonod felújításához, kicsinosításához. Jöhet a rendrakás, az átrendezés, most az a lényeg számodra, hogy megújuljon a környezeted. Éld ki magad Szűz, mert terápiás hatással lesz rád!

Mérleg

Néhány félreértés zavart okozhat ma a családban. Fokozott empátiával közelíts a szeretteid felé, és akkor könnyen elsimíthatod a dolgokat. Viszont ihletet kaphatsz művészi tevékenységekhez, hogy egy festményen vagy novellán dolgozz.

Skorpió

Jobban nézel ki, mint valaha, Skorpió. Ne hidd, hogy a párod nem veszi észre! Ma meglepően sokat bókolhat neked, és még romantikus programmal is készülhet. Élvezd a plusz figyelmet, amit kapsz tőle!

Nyilas

Az inspirációd és a képzeleted a tetőfokára hág, Nyilas. El is merülsz valamilyen művészi projektben, és nemhogy másokat, de saját magadat is megleped azzal, milyen képességekkel rendelkezel.

Bak

Érzékeny és gondoskodó ember vagy. Kedves természeted gyógyulást hoz másoknak, és ez számodra is számos előnnyel jár, akár tudatában vagy ennek, akár nem. Figyeld meg: boldog és jókedvű vagy attól, hogy segítesz másoknak.

Vízöntő

Készülj Vízöntő, mert korán reggel beállíthat hozzád valaki, vagy felhívhat, hogy mindenáron találkozni szeretne veled. Óriási meglepetés lesz számodra, ráadásul valamilyen ajándékkal, akár érdekes hírekkel érkezik.

Halak

A kedvesedtől vagy egy közeli baráttól érkező levél, hívás vagy látogatás valószínűleg érdekes híreket hoz számodra. Arra is készülj, hogy a kreatív energiáid a tetőfokára hágnak, Halak. Miért nem próbálod ki az írást, a zenélést, a rajzolást vagy a festést? Csodálatos dolgokat alkothatsz!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves