Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. május 26.: Az Ikrek szíve veszélyben van, a Rák álmát valóra váltja a szerelme

2023. május 26.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria péntek
Napi horoszkóp, 2023. május 26.: Az Ikrek szíve veszélyben van, a Rák álmát valóra váltja a szerelme
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben pénteken? Íme az Elle napi horoszkópja!


A pénteki horoszkóp szerint ma komoly kihívás vár a csillagjegyekre. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

A lelked mélyén arra vágysz, hogy valamilyen kreatív tevékenységet űzz. Mi lenne, ha a délután kipróbálnál egy új hobbit, esetleg elmerülnél valamilyen művészi tevékenységben? Még jobb lenne, ha ezt a barátaiddal együtt tennéd!

Bika

Itt az idő, Bika: szerezd vissza a személyes tekintélyedet. Magabiztosan, és határozottan állítsd fel a határaidat, és vedd vissza az irányítást, miközben kiállsz az érdekeid mellett. Ha nem teszed meg, megint átlépnek rajtad.

Ikrek

Légy éber, kedves Ikrek, és kerüld a mérgező embereket azáltal, hogy világos határokat szabsz. Máskülönben ma valamelyikük akcióba lendülhet, és durván megbánthat téged, porig zúzva az önbizalmadat.

Rák

Készülj Rák, mert életed legemlékezetesebb napja, illetve hétvégéje elé nézel. A szerelmed nem pusztán romantikus meglepetéssel készülhet, de akár valóra is válthatja az álmodat.

Oroszlán

Ne keress több kifogást, helyezd ma előtérbe önmagadat! Menj el kirándulni, vegyél részt valamilyen kényeztető foglalkozáson, iktass be egy szépítő kezelést, vagy merülj a hobbidban, a lényeg: foglalkozz végre a saját igényeiddel.

Szűz

Ez a tökéletes nap egy zavaró probléma megoldására. Kezdeményezz beszélgetést őszinteséggel és diplomáciával. Törd meg a jeget azzal, hogy kifejezed őszinte aggodalmadat és hajlandóságodat a közös megoldás megtalálására.

Mérleg

Érdemes lenne néhány barátodat, esetleg szeretted biztosítanod a szeretetedről, és arról: számíthatnak rád. Nagy szükségük lehet erre, még akkor, hanem vallják be. Egy alapos lelkizés után ma sokkal szorosabb lehet a kapcsolatotok.

Skorpió

A csillagok arra bátorítanak kedves Skorpió, hogy olyan állásra jelentkezz, amiről úgy gondolod, nem rendelkezel hozzá elég tapasztalattal vagy tudással. Bízz a képességeidben, és ragadd meg a lehetőséget, mert épp erre van most szükséged!

Nyilas

Elfog a vágy, hogy elsajátíts egy új nyelvet vagy készséget, de a lényeg: tanulj valamit. Még az is lehet, hogy napközben a környezeted beszélgetéséből, vagy más forrásból, de azt is megtudod, miben lenne érdemes elmerülnöd.

Bak

Valamilyen erőteljes félelem lesz úrrá rajtad. Úgy érzed, bármikor bekövetkezhet egy nagyon rossz dolog, és ez teljesen megbénít. Próbáld oldani a szorongásodat azzal, hogy átgondolod reálisan, mennyi esélye van a dolog bekövetkezésének, és esetleg gyárts egy vészforgatókönyvet.

Vízöntő

A mai napon a szerelem és az elkötelezettség kérdése kerül a középpontba. Fontos, hogy ne érd be kevesebbel. Ha tartós és komoly kapcsolatra vágysz, mondd el a szerelmednek, vagy annak, akivel randizol.

Halak

Mindenképpen iktass be mára valamilyen stresszoldó tevékenységet. Mit szólnál a meditációhoz vagy a jógához? Szabadulj meg a benned dúló feszültségtől ahhoz, hogy maximálisan élvezhesd a hétvégét.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves