Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Optikai illúzió

Mit veszel észre először a képen? Elárulja a legnagyobb párkapcsolati félelmedet

2022. augusztus 17.

3 perc olvasás

ELLE

szerelem párkapcsolat személyiség személyiség teszt párkapcsolat félelem elköteleződés
Mit veszel észre először a képen? Elárulja a legnagyobb párkapcsolati félelmedet
© Your Tango

A szerelem néha bizony ijesztő lehet. Ez az optikai illúzió arra világít rá, te mitől tartasz a legjobban egy párkapcsolatban. 


Izgalmas személyiségtesztet hoztunk neked, ami egy optikai illúzió segítségével képes jobban megértetni, mi az, ami a leginkább megrémiszt egy párkapcsolatban.

A szerelem ugyanis minden pompája és rózsaszín köde ellenére igenis félelmetes dolog, a párkapcsolatok számos aspektusa ijedelemmel tölthet el. De vajon téged mi rémiszt meg a leginkább? Most kiderítheted! 

Nézd meg az alábbi képet és jegyezd meg, mit veszel észre rajta először! 

Fotó: Your Tango

Kolibrik

A glóriás kolibriken akadt meg a szemed? Akkor a leginkább az borít ki, hogy a dolgok nem mindig azok, aminek látszanak, még egy kapcsolatban sem. Vágysz a szerelemre és a nagy érzelmekre, ugyanakkor valahol mélyen szkeptikus is vagy ezekkel kapcsolatosan. Elbizonytalanítanak a maga körül látott nem túl kiegyensúlyozott példák. Feltehetően nem találkoztál még az igazival, de amint ráakadsz, meg fogod érteni, hogy a szerelem nem arról szól, hogy megjavítsuk a másikat vagy megtaláljuk a másik felünket. A szilárd párkapcsolat szépsége éppen abban rejlik, hogy nem kell feladni önmagadat benne, sőt inkább arra inspirál, hogy saját magad még jobb változata lehess. 

Pillangó

Ha a pillangót szúrtad ki rögtön, akkor a legnagyobb félelmed, hogy a párkapcsolatok nem tartanak örökké. Nem tehetsz róla, még a legboldogabb pillanatokban is beférkőzik a fejedbe a gondolat, hogy előbb-utóbb a dolgok rosszra fognak fordulni. Minden nagy szerelemnél túl gyorsan előreszaladsz és a házasság helyett az esetleges szakításról fantáziálsz. Attól még, hogy egy párkapcsolat véget ér, nem jelenti azt, hogy nem volt érdemes megtapasztalni, sőt – sokat tanulhatsz a zátonyra futott viszonyokból. Semmi esetre se zárkózz el a szerelem elől, mert ezzel a módszerrel garantáltan elmarad a happy end. 

Indák

A kacskaringózó indákon akadt meg a tekinteted? Ez esetben a legnagyobb félelmed, hogy a nagy szerelem már kisétált az életedből. Volt már részed kalandokban és komolyabb kapcsolatokban is, sőt tervezed is a további ismerkedést, de valahogy nem tudsz szabadulni a gondolattól, hogy a nagy Ő-t már az utadba sodorta az élet, csak félresiklottak a dolgok. Nyugi, ha valami véget ért, az minden bizonnyal okkal történt! Bízz abban, hogy a sors még tartogat számodra új embereket, akik mellett megtalálhatod a boldogságot. 

Koponya

Ha a koponyát láttad meg először, akkor titkon attól rettegsz, hogy elveszítheted saját magadat egy kapcsolatban. Maga az ötlet, hogy legyen egy társad, nagyon is a kedvedre való, de annak a gondolata, hogy túl sokáig maradj egy párkapcsolatban már egyenesen ijesztő számodra. Attól félsz, hogy ha túl sok időt töltesz valaki mellett, akkor elhalványodhat az igazi éned, ezt pedig semmi esetre sem szeretnéd. Elvégre erős, dinamikus személyiség vagy. Ne félj, attól még, hogy megnyitod a szíved valaki felé, még nem kell teljesen kibújnod a bőrödből! Az igazi éppen olyannak fog szeretni, amilyen vagy. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves