Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. június 8.: A Kos fogadja meg a tanácsot, amit kap, a Ráknak élete legfontosabb döntését kell meghoznia

2023. június 08.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria csütörtök
Napi horoszkóp, 2023. június 8.: A Kos fogadja meg a tanácsot, amit kap, a Ráknak élete legfontosabb döntését kell meghoznia
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben csütörtökön? Íme az Elle napi horoszkópja!


A csütörtöki horoszkóp szerint megszállja tettvágy a csillagjegyeket. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Nagyon nem szereted, amikor mások azt mondják, hogy „ezt” vagy „azt” kellene tenned. De kivételesen érdemes lenne meghallgatnod őket, mert tényleg olyat mondhatnak, ami a hasznodra válna.

Bika

A Hold belépett a karrier és a társadalmi státusz szektorodba, ami azt jelenti, hogy itt az ideje megpályázni az álommunkát, vagy akár előléptetést kérni. Higgy magadban, és ne félj a kudarctól!

Ikrek

Ugyebár szeretsz tanulni, és a mostani kozmikus energia arra ösztönöz, hogy merülj el a témában, ami érdekel, vegyél részt egy online tanfolyamon, vagy szerezz be pár könyvet, a lényeg: elégítsd ki a tudásszomjadat!

Rák

Életed egyik legfontosabb döntését kell ma talán meghoznod. Összekötöd az életedet a szerelmeddel, de legalábbis egy következő szintre léptek, vagy nem. A mai napon még az egyedülállók is egy hasonlóan fontos döntést hozhatnak meg.

Oroszlán

Előtérbe kerül a szentimentális oldalad most, hogy a Hold belépett a Vízöntőbe. Talán épp itt az ideje felkeresni a rég nem látott barátokat és rokonokat, vagy valamilyen művészi tevékenységben kifejezni az érzéseidet.

Szűz

Egészséges versengés alakul ki a munkahelyeden, és nagyon fogod élvezni. Ma igazán megmutatod, mire vagy képes, és egyeseket ámulatba ejtesz, mások viszont rettentően irigyek lesznek rád.

Mérleg

Lazíts ma egy kicsit, Mérleg. Menjetek el a barátaiddal egy múzeumba, vagy igyatok meg valahol egy jegeskávét, lepd meg magadat egy szépészeti kezeléssel, és töltsd fel egy kicsit a tested és a lelked energiaraktárait.

Skorpió

Nagyon jól elrejted az érzéseidet, és az emberek azt hihetik: minden rendben van. Holott ez egyáltalán nem igaz, ugye? Légy óvatos, mert nagyon eltávolodhatsz a szeretteidtől, ha nem nyílsz meg előttük.

Nyilas

A mai napon megint rád tör az őszinteségi roham, és ami a szíveden, az a szádon, kedves Nyilas. A nagy szerencse az: most vevő erre a környezeted, de azért törekedj arra, hogy ne bántsd meg őket.

Bak

A Vízöntőben tartózkodó Hold erőt ad számodra ahhoz, hogy megváltoztasd azt, amivel kapcsolatban érzed: tenned kellene valamit. Végre elég erősnek érzed magadat ahhoz, hogy elengedd, ami már nem szolgál, és javíts a hibáidon.

Vízöntő

A Hold belépett a csillagjegyedbe, és hatalmas energiát ad a személyes fejlődésedhez és tanuláshoz. Ha van néhány dolog, amin szeretnél változtatni, esetleg befejezni, azt most könnyedén megteheted.

Halak

Ma a szokottnál is jobban kitárod a szívedet, és megosztod a szeretetedet a környezeteddel. Vágyat érzel, hogy kapcsolatba lépj azokkal, akikkel ritkán beszélsz, és őket is biztosítsd az érzéseidről.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves