Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

KÖNYVAJÁNLÓ

5 könyv, amit nagyon várunk 2023-ban

2023. január 01.

4 perc olvasás

ELLE

könyvek Drew Barrymore harry herceg receptek 2023 Alan Rickman
5 könyv, amit nagyon várunk 2023-ban
© Shutterstock

Titkok, élettörténetek, drámák, receptek, az egyik legnépszerűbb sorozat folytatása: ezek érkezését várjuk a legjobban 2023-ban. Mutatjuk a könyveket, amiket te is biztosan be akarsz majd szerezni!


Nemcsak a régóta várt filmek, sorozatok és a legújabb divattrendek miatt érdemes várni 2023-at, hanem a fantasztikus könyvfelhozatal miatt is! Van itt olvasnivaló a királyi család rajongóinak, a konyhatündéreknek, az Outlander és az  élettörténetek szerelmeseinek. Lássuk azt az 5 könyvet, amit érdemes felvenned a listádra:

A Tartalék - Harry herceg

Mindig is kíváncsi voltál arra, mit érezhetett Harry herceg, amikor gyermekként kísérte édesanyja, Diána walesi hercegné koporsóját az utolsó útján? Szeretnéd tudni, hogy alakult ezután az élete, és milyen hatással volt rá? Hamarosan ezekre mind tudni fogod a választ! A könyv kendőzetlen őszinteséggel mutatja be a herceg gondolatait, érzéseit és élményeit. A herceg élettörténete Diána hercegnő halálával veszi kezdetét, és beszámol arról, milyen okok vezettek ahhoz, hogy feladják Meghan Markle-el a brit uralkodói státuszukat, és az Egyesült Államokba költözzenek.

Corvinus kiadó

Várható megjelenés: 2023. március 17.

Egy lázadó háziasszony - Drew Barrymore

Rezgő yuzus-csilis rántotta. Brie sajtos-almás melegszendvics. Harisszás spagetti. Ilyen különleges, és ezekhez hasonló  recepteket oszt meg veled a filmcsillag, amiket saját maga dolgozott ki jóbarátjával, Pilar Valdes séffel. Drew Barrymore első életmód- és szakácskönyvében nemcsak recepteket, hanem személyes történeteket, fényképeket – rengeteget Drew készített! - is találunk, amelyek prezentálják, miként él a híresen lázadó háziasszony egészséges, boldog és ízes életet! Most megtudhatod, hogyan tanult meg főzni, kertet ültetni és csirkéket nevelni a színésznő.

Kossuth kiadó

Várható megjelenés: 2023. 10. 16.

Outlander 7/2 - Csontok visszhangozzák - Diana Gabaldon

A könyv, amit minden Outlander rajongó tűkön ülve vár! De már nem kell sokat aludni addig, hogy kezedbe vehesd Diana Gabaldon nagysikerű regényét, amiben folytatódik az időt és teret legyőző álompár története. Annyi biztos a történettel kapcsolatban: Jamie Frasert magával sodorják a lázadások, de inkább meghalna, mintsem szembetalálja magát a törvénytelen fiával, aki a brit hadsereg fiatal hadnagya. Claire-rel együtt mindketten tudják, hogy az amerikaiak fognak nyerni, de amit tudnak, megtesz kettejükért. Eközben Jamie, Brianna és Roger MacKenzie a 20. században kezdenek új életet.

Könyvmolyképző kiadó

Várható megjelenés: 2023. január 24.

Őrülten, mélyen - Alan Rickman naplói - Emma Thompson előszavával

Alan Rickman olyan nagyszerű filmekkel írta be magát a történelembe, mint az Értelem és érzelem, a Harry Potter-filmek, valamint az Igazából szerelem. Kevesen tudják, de a világhíres színész politikai aktivista és az utazás szerelmese is volt, és nemcsak ezek, hanem sok más is kiderül róla a naplóiból, amit huszonöt éven keresztül írt. Az „anekdotikus, leleplező, szellemes, bennfentes és kifejezetten kendőzetlen" írása bepillantást enged a magánéletébe, kapcsolataiba, valamint a mindennapjaiba, ezenfelül megosztja bölcs gondolatait a filmekről, a színjátszás művészetéről, a színházi előadásokról, és a politikáról.

Kossuth kiadó

Várható megjelenés: 2023. április 12.

A hivatalos Birmingham bandája szakácskönyv 

Nagy Birmingham bandája rajongó vagy? És mindig is szemeztél azokkal a finomságokkal, amiket a sorozatban láttál? Ha szívesen megkóstolnád őket, akkor hamarosan megteheted! Érkezik a világszerte nagysikerű Peaky Blinders hivatalos szakácskönyve, a Shelby család kedvenceivel. Itt a lehetőség, hogy elmerülj a Birmingham bandája kulináris élményeiben! De azoknak is ajánlott beszereznie az 50 receptet tartalmazó könyvet, akik nem követték a banda történetét, ha igazán különleges ételek elkészítésével szeretnének kísérletezni!

Kossuth kiadó

Várható megjelenés: 2023. március 13.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves