Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Love is in the air

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem júniusban

2023. június 07.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem júniusban
© Shutterstock

3 csillagjegy életébe beköszönt a szerelem a nyár első hónapján.


Itt a nyár, a jó idő és sokak életében egy új románc fogja feldobni a mindennapokat! Mutatjuk, hogy a horoszkóp szerint, melyik az a 3 csillagjegy, akik szerelmesen fogják indítani az idei nyarat. Íme, az asztrológia legújabb üzenete. 

Bika

Az elmúlt hónapokban sokat gondolkodtál azon, hogy hol lehet az a bizonyos Nagy Ő. Nos, ezen már sokáig nem kell töprengened, mert hamarosan a munkahelyeden fogod eltalálni ámor nyila, de olyan váratlanul, hogy még te magad is meg fogsz lepődni. A kollégák mind azért szorítanak, hogy te és az a bizonyos pasi egymásra találjatok.

Szűz

Nehéz időszakot tudhatsz magad mögött, de végre a csúnya szakítások és csalódások után nyitott vagy az új szerelemre. Egy nyaralás során ismerkedhetsz meg egy titokzatos idegennel, aki hamar le vesz majd a lábadról. Az érzelmek gyorsan jönnek majd, de már azon fogsz aggódni, hogy egy távkapcsolat, hogyan működhetne. Nos, erre kettőtöknek együtt kell rájönöttök! 

Mérleg

Egy régi barát térhet vissza az életedbe, akire sokkal másképp fogsz nézni, mint korábban. A kapcsolatotok olyan kiegyensúlyozott és szenvedélyes lesz, amire már nagyon régóta vágytál. Élvezd ki a jelenlegi rózsaszín ködös időszakot, meglátod, hogy egy csodálatos nyár áll előttetek! 

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves