Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. június 21.: A Ráknak ez lesz a héten a legszerencsésebb napja, a Szűz ajtaja előtt nem akárki bukkanhat fel

2023. június 21.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria szerda
Napi horoszkóp, 2023. június 21.: A Ráknak ez lesz a héten a legszerencsésebb napja, a Szűz ajtaja előtt nem akárki bukkanhat fel
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben szerdán? Íme az Elle napi horoszkópja!


A szerdai horoszkóp azt tanácsolja a csillagjegyeknek, őrizzék meg a nyugalmukat, mert kisebb-nagyobb konfliktusuk adódhat. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Szakadj ki ma minden mentális korlát alól, Kos. Az egyetlen dolog, ami visszatart, a saját elméd lehet, de ne félj a kudarctól! A dolgok jól alakulnak számodra, ezért mondd el nyíltan a véleményedet.

Bika

Ma nehézségekbe ütközhet a másokkal való kapcsolattartás, Bika. Lehet, az emberek szükségtelenül kemények veled, méghozzá ok nélkül. Ne vedd a szívedre a dolgot, és amennyire lehet, kerüld el a körülötted zajló drámát.

Ikrek

Mindenki téged akar, Ikrek. Nincs olyan, aki ma ne szeretne veled beszélgetni. Habár sok érdekességet is hallhatsz tőlük, mégis nehezedre esik figyelni rájuk, és zavarónak érezheted a jelenlétüket. Azért raktározd el, amiket mondanak!

Rák

A mai napon kezdetét veszi a szezonod! Ma már érezheted is a csillagok támogatását. Bár érhetnek bosszúságok, kellemetlenségek, de túlnyomóan örömteli, szerencsés helyzetekre számíthatsz.

Oroszlán

Tölts ma több időt a barátaiddal. Menjetek el együtt fagyizni vagy akár vacsorázni. Nemcsak azért, hogy éreztesd velük mennyit jelentenek neked, hanem neked sem ártana időnként kiszállnod a mókuskerékből.

Szűz

Érzelmileg felkavaró napod lesz. Előfordulhat, hogy egy évekkel korábbi ex felbukkan a küszöbödön, ezért ne lepődj meg túlságosan, amikor megjelenik. Bármilyen hajmeresztő dolog is történjen ma veled, próbálj meg nyitott és nem ítélkező lenni.

Mérleg

Miért a kétségekre és a félelmekre fókuszálsz, Mérleg? Minden okod megvan a boldogságra. Csak nem veszed tudomásul. Az emberek támogatnak, és ma szinte bármire ráveheted őket, amire akarod. Dolgozzatok együtt vagy menjetek el fagyizni!

Skorpió

Váratlan dolgokra számíthatsz, és a legjobb, ha érzelmileg és fizikailag felkészülsz rá. Viszont arra is ügyelned kellene, hogy ne hagyd abba céljaid megvalósítását. Vannak olyanok a környezetedben, akik rendelkeznek a sikerhez szükséges erőforrásokkal. Barátkozz velük!

Nyilas

Olyan emberekkel vagy megoldásokkal találkozhatsz, amiknek köszönhetően rövid időn belül javulhat a pénzügyi helyzeted. Csak légy nyitott, és hallgasd meg, milyen lehetőségeid vannak.

Bak

Szabadulj meg minden sajnálkozástól, Bak. A bűntudattal most nem sokra mész. Nem tesz jót senkinek. Érzelmeid ingatagok, és hajlamos vagy a váratlan kitörésekre. Nyugodtan engedd ki azt, amit érzel, még azelőtt, hogy valaki olyanon csattanna, aki nem tehet semmiről.

Vízöntő

Ma fennáll a veszélye annak, hogy megsérthetsz valakit, ha nem veszed észre, milyen hatással van a körülötted lévőkre az arrogáns viselkedésed. Talán te csak fel akarsz vágni egy kicsit, de rosszul eshet a környezetednek.

Halak

Ne írj le valakit automatikusan egy olyan cselekedet miatt, amit sértőnek gondolsz. Engedd meg másoknak, hogy elmondhassák véleményüket, kedves Halak. Légy nyitott, és ne ítélkezz!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves