Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete június második felében

2023. június 19.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek zodiákus ezotéria 3 csillagjegy júniusi horoszkóp
3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete június második felében
© Shutterstock

Olyan jelentős bolygómozgások mennek végbe június második felében, amik alapjaiban változtathatják meg ennek a három csillagjegynek az életét.


Az Ikrek újhold, a Merkúr jegyváltása a Rákban, és a Szaturnusz, valamint a Neptunusz is megkezdi retrográd mozgását, ami azt jelenti: kihúzzák a zodiákus tagjainak lába alól a talajt, hogy egy sokkal jobb helyzetbe kerülhessenek. Főleg ez a 3 csillagjegy számíthat arra, hogy teljesen megváltozik az élete:

Rák

Június 18-án az Ikrek újhold segít rendbe tenni a párkapcsolatodat. Végre megjön az erő és a bátorság ahhoz, hogy kimondd, amire vágysz, és ami a legjobb: meg is kapod. Ezzel együtt lesz mit ünnepelni június 21-től, hiszen kezdetét veszi a szezonod, és mikor 26-án a Merkúr belép a jegyedbe, azt fogod érezni: sokkal bölcsebb, érettebb vagy. A következő hetekben begyógyulnak a lelki sebeid, fontos felfedezéseket teszel, és mindent összevetve, az életed végre a vágyott irányba terelődik.

Mérleg

A 18-án az Ikrek jegyében megjelenő újhold a változás szelét hozza el magával. Hirtelen minden sokkal könnyebb és egyszerűbb lesz. A Halak jegyében zajló Szaturnusz retrográd pedig segít begyógyítani a lelki sebeidet, és megszakítani a kapcsolatokat azokkal, akik kihasználnak és mérgező hatással vannak rád. A hab a tortán pedig az, hogy jelentős előrelépéseket tehetsz a karrieredben, szóval eléggé fordulatos napok várnak rád.

Halak

Ha van valaki a zodiákusban, aki nagyon meg fogja érezni a júniusi bolygómozgásokat, az te leszel, Halak. 17-én a Szaturnusz hátrálni kezd a jegyedben, a hónap végén, 30-án pedig az uralkodó bolygód, a Neptunusz is retrográdba fordul. Mindez lehetőséget ad arra, hogy teljes mértékben átalakulj. Sikerül feldolgoznod a lelki traumáidat, és ezzel együtt egy új fejezet veszi számodra kezdetét. Új barátaid lesznek, új érdeklődési köröd, talán még új munkád, és akár új szerelmed is!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves