Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. június 12.: A Bika fontos üzenetet kap a csillagoktól, az Oroszlánt próbára teszi a sors

2023. június 12.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. június 12.: A Bika fontos üzenetet kap a csillagoktól, az Oroszlánt próbára teszi a sors
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja


A hétfői horoszkóp szerint ma lezárul a csillagjegyek életében egy fejezet, és ezzel együtt egy új veszi kezdetét. Mutatjuk a napi horoszkópot.

Kos

Amit nem sikerült a hétvégén, vagy legalábbis mostanában befejezned, azokat sikerülhet a mai napon lezárnod. Ez sokat dob majd a hangulatodon, mert könnyebbnek, szabadabbnak érezheted magad.

Bika

A csillagok azt üzenik neked: mindennek eljön az ideje. Ezért ne siettess, ne erőltess bizonyos dolgokat. Ma egyszerűen fókuszálj a jelenre, és élvezd! Vedd észre azok közeledését, akik szeretnének az életed részévé válni.

Ikrek

A valóság nem mindig olyan izgalmas, mint amilyennek szeretnéd? Pedig, ha ma körülnézel, rájössz, hogy egy igazán epikus esemény részletei bontakoznak ki szemed előtt. Nem lehet, hogy egyszerűen nem látod a valóságot az álomképeid miatt?

Rák

A csillagok arra bíztatnak, hogy változtass nyugodtan azon, ami nem tetszik, mivel ma megkapod hozzá az égi támogatást is. Például tedd meg az első lépést a szakmaváltáshoz, vagy ha a baráti körödet szeretnéd átalakítani.

Oroszlán

A mai bolygóenergia próbára tesz téged. Mennyire fontos a vágyad? Meddig mennél el érte? Értékes leckékkel gazdagodhatsz a nap folyamán, és még magadról is új dolgokat tudhatsz meg.

Szűz

Nehéznek találod a kapcsolataidat, kedves Szűz. Úgy érzed, sokkal nem vagy azonos szinten, vagy egyszerűen nem találjátok a közös nevezőt. Próbálj meg nem a különbségekre, hanem a közös pontokra fókuszálni.

Mérleg

Az egyik ciklus vége egy új kezdetét jelzi. Ma épp egy ilyen egy új fejezet kezdődik számodra. A nap folyamán fontos meglátásaid lesznek, és készen állsz meghozni olyan döntéseket, amikhez korábban nem volt elég bátorságod.

Skorpió

Nagyon feszült voltál mostanában, de a következő néhány hét nyugodtabbnak ígérkezik. Végre megint pozitívan fogod látni a helyzetedet, és ha kitartóan dolgozol, akkor eléred a vágyott céljaidat is.

Nyilas

Most már sokkal tisztábban látsz Nyilas, és nyugodtabb is vagy az elmúlt időszakhoz képest. Ez segít meghozni pár fontos munkahelyi, és családi döntést, ezzel pedig rendezed életed problémás területeit.

Bak     

Az elmúlt hetekben komoly érzelmi hullámzásokat tapasztaltál. Az előtted álló hetek sokkal csendesebbek és nyugodtabbak lesznek. A mai napon egy harmonikus, békés időszak veszi kezdetét.

Vízöntő

Talán az elmúlt hetek az idei év egyik legintenzívebb időszakaként hatottak rád. Itt az ideje egy fizikai és lelki pihenés beiktatásának, hogy teljes mértékben integrálhasd az élményeidet. Kezdj neki még ma!

Halak

Az előtted álló nap jól alakul, de nem szabad csodát várnod. Most a gyógyulás ideje van. A következő hetekben helyreállíthatod energiáid harmóniáját, és jobb étrenddel, valamint életmóddal visszanyered az erődet.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves