Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

Napi horoszkóp, 2023. július 31.: A Bikát óriási meglepetés éri a hónap utolsó napján, a Vízöntő jobb hellyé teszi a világot

2023. július 31.

3 perc olvasás

ELLE

asztrológia csillagjegyek napi horoszkóp zodiákus ezotéria hétfő
Napi horoszkóp, 2023. július 31.: A Bikát óriási meglepetés éri a hónap utolsó napján, a Vízöntő jobb hellyé teszi a világot
© Shutterstock

Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a munkahelyeden vagy a szerelemben hétfőn? Íme az Elle napi horoszkópja! 


A hétfői horoszkóp szerint a csillagjegyek kezükbe veszik a sorsukat, és a kívánt irányba kezdik terelik. Mutatjuk a napi horoszkópot. 

Kos

A Vénusz retrográd az Oroszlánban erőteljes önvizsgálatot hoz a kapcsolataidban. Használd ezt az időt a belső tüzed újjáélesztésére, és hogy félelem nélkül fejezd ki a vágyaidat. Ma karizmát és magabiztosságot sugárzol, ami pozitív hatással lesz a körülötted lévőkre.

Bika

Ez a nap segít felfedezni a valódi vágyaidat. Engedd, hogy a szíved új kalandok felé vezessen a magán- és szakmai életedben egyaránt. Optimizmusod és eltökéltséged ma vonzza a lehetőségeket, így ez a nap tökéletes az álmaid megvalósítására.

Ikrek

A Bikában lévő Jupiter fantasztikus ötletekkel áld meg. Pont itt az ideje, hogy lépéseket tegyél a vágyaidért, és a szebb jövőért. Kommunikációs képességeid ma a maximumon lesznek, és pozitív kapcsolatokat teremthetsz.

Rák

Elfog a vágy, hogy a kezedbe vedd a sorsodat. Nagyon eltökélt vagy, és ez tökéletes lehetőséget nyújt a konfliktusok megoldására, és a kapcsolatok elmélyítésére. Ezzel együtt ragadd meg a mai napon érkező új lehetőségeket, amikkel javíthatsz a karriereden és pénzügyeiden.

Oroszlán

Nem árt, ha tudod, kedves Oroszlán, a szavaidnak súlya van, és másokat is arra ösztönöz, hogy kövessék a példádat. Kedvező időszak ez a személyes fejlődésre és az önkifejezésre.

Szűz

A Halak jegyében lévő Neptunusz felerősíti az intuíciódat, a képzeletedet, és ez segít eljutni a céljaidhoz. Sőt, ma az elemző képességed azt is lehetővé teszi, hogy innovatív megoldásokat találj az esetleges gondjaidra a magán- és szakmai életében egyaránt.

Mérleg

A Kosban lécő Chiron arra sarkall, hogy fogadd el egyediségedet, és gyógyítsd be a múltban szerzett sebeidet. A kapcsolatokban határozottan kommunikáld a szükségleteidet, és hozz létre erősebb érzelmi kötelékeket.

Skorpió

A Plútó retrográd képessé tesz arra, hogy átalakítsd az életedet. A kihívásokkal, félelmekkel való szembenézés erőteljes átalakulásokhoz vezet. Képes vagy uralni a sorsodat, és ehhez már ma meg is teszed az első lépést.

Nyilas

A Szaturnusz retrográd arra szólít, hogy elmélyedj a belső világodban, és szembeszállj minden megoldatlan érzelemmel vagy korlátozó hiedelemmel, ez pedig robbanásszerű növekedést hozhat az életedben.

Bak

A horoszkóp most arra bátorít, hogy lépj ki az ismeretlenbe. Innovatív megoldásokra bukkanhatsz, amiket felhasználhatsz a karrieredben és pénzügyi törekvéseidben. Igen, talán makacs vagy, de ma be fogod látni: megéri tanulni és rugalmasnak lenni.

Vízöntő

Ideje kilépned a reflektorfénybe, Vízöntő. Az egyéniséged arra ösztönöz másokat, hogy önmaguk legyenek. Ma a humanitárius ügyek iránti szenvedélyed ismét fellángol, és cselekvésre késztet, hogy jobb hellyé tedd a világot.

Halak

A csillagok azt üzenik: találd meg az egyensúlyt kapcsolataidban, és ne hallgass tovább a saját szükségleteidről. Bízz az intuíciódban, ami segít meghozni a helyes döntéseket, és átsegít a kihívásokon.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves