Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Horoszkóp

3 csillagjegy, akire újra rátalál egy régi szerelem

2023. július 12.

1 perc olvasás

ELLE

horoszkóp szerelmi horoszkóp 3 csillagjegy
3 csillagjegy, akire újra rátalál egy régi szerelem
© Shutterstock

3 csillagjegy életében egy régi szerelem újra felbukkan!


A horoszkóp szerint hamarosan 3 csillagjegy életében újra jelen lesz egy régi szerelem. Nos, ez nem biztos, hogy mindenkinél pozitív értelemben fog elsülni, de lássuk, hogy mit ígér az asztrológia az elkövetkezendő hetekre. Készen állsz?

Rák

A legváratlanabb pillanatban bukkanhat fel az életedben egy régi párod. Az hamar ki fog derülni, hogy mindketten rengeteget változtatok, és nagyon hasonlóak lettek a céljaitok és az elképzeléseitek. Érthető, ha kicsit tartasz attól, hogy mi lehet ebből, de ha te is érzed, hogy közel kerültél hozzá, akkor add meg az esélyét, mert egy próbát simán megér!

Mérleg

Ahogy az a bizonyos férfi betoppan az életedbe, azonnal érezni fogod a régi érzéseket. Vigyázz, mert nincs rá garancia, hogy nem fogja újra összetörni a szívedet. Talán itt az ideje, hogy beszélj valakivel arról, hogy miért nem tudod elengedni ezt a nagy szívfájdalmat, és mi volt olyan különleges ebben a kapcsolatban. El kell engedni a régit ahhoz, hogy beengedhesd az újat!

Bak

Egy olyan  férfi bukkan fel az életedben, akivel sosem tudott igazán beteljesülni a szerelmetek, pedig mindketten odáig voltatok egymásért, de valahogy az idő vagy az alkalom sosem volt megfelelő. Talán most itt az ideje? Legyél egy kicsit bevállalósabb, mert ő nem fogja véka alá rejteni az érzéseit, sőt valószínűleg úgy fog kezelni, mint egy hercegnőt az elkövetkezendő hetekben, hogy bizonyítsa, milyen fontos vagy neki. Könnyen lehet, hogy egy utazással is meg fog lepni! 

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves