Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

OROSZLÁN HAVA

3 csillagjegy, aki különösen szerencsés lesz a szerelemben az Oroszlán havában

2023. július 23.

2 perc olvasás

ELLE

asztrológia horoszkóp zodiákus ezotéria 3 csillagjegy oroszlán hava
3 csillagjegy, aki különösen szerencsés lesz a szerelemben az Oroszlán havában
© Shutterstock

Óriási örömök leselkednek három csillagjegyre az Oroszlán havában: találkozhatnak életük szerelmével, de akár lánykérésre is sor kerülhet!


Az Oroszlán hava 2023. július 23-tól egészen augusztus 22-ig tart. Erejük, szépségük, önbizalmuk teljében lesznek a zodiákus tagjai, így lehetetlenség nem ismerkedni ebben az időszakban. Új barátságok, új szerelmek szövődnek, de tökéletes a következő néhány hét a meglévő kapcsolatok ápolására is. Lássuk azt a 3 csillagjegyet, akik az előttük álló egy hónapban különösen szerencsések lesznek a szerelemben:

Kos

Vigyázz Kos, mert az Oroszlán havában egy szempillantás alatt elrabolhatják a szívedet! Sikerül valakinek egy kedves gesztussal, és a lehengerlő viselkedésével levennie a lábadról. Olyan érzésed lehet, mintha megtaláltad volna a neked való úriembert a Bridgerton családból. De nemcsak az egyedülállókra, hanem a párban élőkre is várnak meglepetések: a kedvesük olyan ajándékkal lepi meg őket, ami minden képzeletüket felülmúlja. Még az is lehet, hogy egy romantikus utazás vagy egy gyűrű lesz az!

Oroszlán

Boldog születésnapi szezon kedves Oroszlán! Ideje kinyitni a szemedet, és észrevenni, hogy van valaki, aki régóta epekedik utánad. Valamiért nem számoltál vele eddig potenciális partnerként, pedig bizony ő lehet az igazi! Ami a párban élőket illeti… a kedvesed egyetlen vágya, hogy boldoggá tegyen téged, ezért a következő heteket varázslatossá fogja tenni. Ám a sok-sok örömteli nap végül egy hatalmas meglepetésben csúcsosodhat ki, ami leírhatatlan boldogságot okozhat. Csak várd ki!

Halak

Ha még nem ismered életed nagy szerelmét, akkor ez rövidesen megváltozhat, mivel az ismeretségi körödnek köszönhetően hamarosan találkozol vele, és azt érezheted, hogy a személyében megtaláltad a lelki társadat. Amennyiben már úgy érzed, megtaláltad a Nagy Ő-t, akkor egy álomszerű, romantikus időszak elé néztek. Egyre többet beszélgethettek a kapcsolatotokról, és arra juthattok: ideje összeházasodni vagy családot alapítani.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves