Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HOROSZKÓP

3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete július utolsó napjaiban

2023. július 28.

1 perc olvasás

ELLE

csillagjegyek július szerencse zodiákus
3 csillagjegy, akinek megváltozik az élete július utolsó napjaiban
© Shutterstock

A következő csillagjegyek nagyon szerencsések lesznek a következő napokban! 


Július még nem ért véget, maradt pár nap, ez az időszak pedig különösen emlékezetes lehet 3 csillagjegy számára. Lesz olyan, aki a munkában lesz szerencsés, míg másnak a szerelmi életét változtatja meg a hónap vége. 

Kos

A hónap utolsó napjaiban eldöntöd, hogy itt az idő továbblépni. Éppen ezért szingliként elengedheted az egyik exedet, ha pedig kapcsolatban vagy, akkor újabb szintre emelhetitek a kapcsolatotokat. Végre úgy érzed, hogy képes vagy elköteleződni, ezt pedig a partnerednek is elárulod. Sok beszélgetés lesz köztetek a következő napokban, ami csak még jobban emélyíti a dolgokat. 

Oroszlán

Az utóbbi időben nem érezted túl komfortosan magad. A munkáddal is voltak gondjaid, de ez a következő pár nap ráébreszt arra, hogy felesleges volt az aggodalom. Sikerül átgondolnod, hogy mit szeretnél valójában, így nagyon motiváltnak érzed magad, és tele energiával veted bele magad a feladatokba. Természetesen a jutalmad is megkapod, lehet, hogy hamarosan fizetésemelést, vagy új pozíciót ajánlhatnak fel. 

Nyilas

Az utóbbi időben nagyon korlátok közé szorítottad magad, a spontaneitás pedig teljesen eltűnt az életedből. Bár szükséged van a stabilitásra, ezt a kapcsolatod megadja neked. Így elérkezett a kaland ideje, próbálj ki valami újdonságot, kezdj bele egy új sportba, vagy hobbiba. A dolog annyira megváltoztathatja az életed, hogy később akár egy új karrier út is előkerülhet. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves