Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Oroszlán hava

3 csillagjegy, akik számára egy fontos beszlégetéssel kezdődik az Oroszlán hava a horoszkóp szerint

2023. július 22.

2 perc olvasás

ELLE

csillagjegy horoszkóp találkozás
3 csillagjegy, akik számára egy fontos beszlégetéssel kezdődik az Oroszlán hava a horoszkóp szerint
© Fotó: Shutterstock/Jacob Lund

Most kezdődik az Oroszlán hava, és ha a következő 3 csillagjegy valamelyikében születtél, akkor a horoszkóp szerint egy fontos beszélgetés vár rád ezekben a napokban.


Július 23-án kezdődik az Oroszlán hava, és a horoszkóp szerint aki következő 3 csillajegyben született, az hamarosan találkozni fog valakivel vagy valakikkel. A találkozásból egy igen fontos beszélgetés alakul majd ki, ami lehet, hogy megváltoztatja az életed, de mindenképpen nagy hatással lesz rád. A részleteket alább találod.

Szűz

Egy olyan találkozón-összejövetelen veszel majd részt, ahol hárman vagy még többen lesztek, de te kerülsz majd a középpontba. Jól teszed majd, ha élvezed és kihasználod, hogy ebben a beszélgetésben elsősorban rád figyelnek többiek, mert most esélyed lesz ebben a szituációban tökéletes, pontos önmagadat adni. Igen, egy olyan alkalom lesz ez, amikor megnyílhatsz, amikor jelen lehetsz a pillanatban, és valószínűleg nem is csak egyvalaki lesz a társaságban, aki ebben a szituációban ismer majd meg téged először úgy igazából. Nem kell, hogy tökéletes legyél, hiszen pont az a jó ebben a társaságban, hogy nem kritikus, hanem szerető szemmel figyelnek majd, és ezek a tekintetek lesznek azok, amik engedélyt adnak a lelked számára a megnyíláshoz. Ők azok, akikkel önmagad lehetsz, ismerd fel őket és engedd, hogy ők is megismerjék az igazi éned!

Bak

Egy gyógyítóval, illetve tanítóval találkozol hamarosan! A horoszkóp azt írja, hogy az illető kezében van megoldás egy problémádra, illetve a válasz egy kérdésedre. Nem olyan típusú emberről van azonban szó, aki magától ráerőlteti a gondolatait mindenkire, szóval a te feladatod, hogy felismerd őt, a beszélgetést a megfelelő irányba tereld és kihalld a mondandójából, ami neked a legfontosabb. Nem fog az ajtódon kopogtatni, sőt, könnyen lehet, hogy egyáltalán nem is gondol önmagára gyógyítóként és tanítóként. Számodra mégis ez válhat belőle, ha kinyitod a szíved és elfogadod, amit ő ad neked!

Halak

Egy olyan személyt állít majd eléd a sors, kedves Halak a most következő napokban, akiben magadra ismerhetsz majd. A beszélgetés pontosan ezért lesz ilyen fontos és tartalmas a számodra: bizonyos dolgokban nagyon hasonlítotok egymásra ezzel az illetővel, ezért rendkívül tanulságos a számodra az együttlét vele. Közben persze csomó mindenben különböztök is, de ezek a különbözőségek éppen, hogy kiemelik majd a hasonlóságokat. Végső soron saját magaddal (is) találkozhatsz majd az Oroszklán havában – nagyon fontos tapasztalat ez!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves